ALTERNATIVMEDICIN FÖR HUNDAR

In Tjänster
Hund akupunktur

Hundakupunktur, hundnaprapat, och hundmassage

I princip är hundars biologi inte så annorlunda mot oss människor. De kan ha ont i kroppen, bli spända i musklerna, och få låsningar i ryggrad och leder. Men ibland är det inte nödvändigt att använda invasiva medicinska procedurer för att fixa problemen. Hos Behandlingscenter i Hägerstensåsen erbjuder de alternativmedicin speciellt utformad för hundar. Behandlingar inkluderar:

  • Hundnaprapat
  • Hundakupunktur
  • Massage för hundar
  • Laser
  • Sträckning

Jörund som har drivit Behandlingscenter sedan 2005 är en legitimerad och erfaren naprapat med specialistutbildning i hundvård. Han erbjuder på en ren och avslappnad miljö där han gör fullständiga och noggranna hälsokontroller av hundar och ger omedelbar behandling för problem.

Jörund säger att förebyggande behandling är bäst och en kontroll två gånger per år rekommenderas (oftare om hunden tränar agility) eller om man upptäcker ett problem eller lite stelhet hos hunden kan ett möte ske vid behov.

Behandlingar inkluderar naprapati som bl.a. inkluderar massage som kan upptäcka och åtgärda stela muskler och leder, justera problem i ryggraden, och manipulerar de mjuka vävnaderna i kroppen. Med moderna hjälpmedel såsom laserbehandling i kombination med traditionell medicin som akupunktur kan Jörund ge lugnande och effektiva icke invasiva behandlingar för att förbättra blodflödet, slappna av musklerna, minska smärta och påskynda läkningsprocessen på eventuella problemområden.

Just nu ger Behandlingscenter rabatt till alla Hundvänliga Stockholm läsare! Bara nämn oss vid bokning och få 50 kr rabatt på en 40 minuters behandling och betala bara 500 kr under dagtid eller 575 kr på kvällstid. Det bästa som kan hända är ett problem hittas och åtgärdas innan det blir allvarliga problem och det värsta är att hunden får en 40 minuters behandling och du får veta att den är frisk. Inte en dålig deal alls för våra bästa vänner! 😀

You may also read!

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

MADE x DOGGY BRUNCH

Var först med att upptäcka MADE.COMs nya husdjursmöbler! MADE.COM skapar högkvalitets designer möbler till ett rimligt pris. Allt från inredningsdetaljer

Read More...

RUN WITH YOUR DOG

RUN with your DOG bjuder dig och din fyrbenta springare till löpfest 2019! RUN with your DOG vill ge

Read More...

One commentOn ALTERNATIVMEDICIN FÖR HUNDAR

  • Jag kommer att få ett beslut på min vovve den 21 februari om hon har rörliga leder och behövs det hjälp,, då kontaktar jag dej, Roligt att se att hunden du behandlar ser ut som en kopia av min.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu