ÄPPELFABRIKEN

In Caféer, barer och restauranger

Oj vad en mysig det här är! Jag tror jag är kär… Äppelfabriken har stulit mitt hjärta!

I Svartsjö (Färingsö) ligger Sveriges minsta fabrik: Äppelfabriken. Här finns ett litet shabby-chic ekologiskt café, gårdsbutik, trädgård och musteri. Hundar är välkomna, men eftersom de har frigående höns måste hundar vara kopplad.

Man kan sitta i den vackra trädgården, i lusthuset eller växthuset och fika. Äppelfabriken erbjuder ett urval av ekologiska soppa, nygräddade bakverk, pajer, kaffe och förstås cider!

I butiken finns det marmelader, chutney, geléer, safter, muster och mycket annat. Sortimentet i butiken varierar över säsongen och ibland från vecka till vecka. Under sommarhalvåret dominerar olika produkter av hallon, rabarber, svarta vinbär, fläder, plommon, blåbär och jordgubbar. Själv köpte jag svartvinbärs och rom marmelad och ett burk rubarberchutney – Mums!

Efter fikat kan du spela boule på en bana som ligger bakom butiken. De har också en del plantor som man kan köpa om du blir inspirerad av deras trevliga miljön.

Äppelfabriken är kanske Sveriges minsta fabrik, men den har mycket mys, kärlek och smak!

You may also read!

ZUM FRANZISKANER

Kan man lära en gammal hund nya tricks? Zum Franziskaner är en av världens äldsta restauranger och Bierhalle. Med anor

Read More...
Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu