BABYLON

In Caféer, barer och restauranger
Babylon

Omeletter att dregla på!

Cocktails, mocktails och waggy-tails! Du kan få alla tre i den fantasiska baren Babylon på Söder!

Babylon är en häftig cocktailbar som välkomnar våra fyrbenta vänner! Den långa baren har en glasvägg mot Björnsträdgård och är väl positionerat för att fånga eftermiddagssolen. På sommaren är fönstren öppna och de har uteservering för mysiga sommardrinkar. Hundar är tillåtna inom och utomhus så du kan ta med dig dina lurviga vänner året runt.

Bardisken som sträcker sig över halva rummet har gott om vin, öl och sprit för att göra cocktails från deras stora drinklista. För de som vill fika har de te, kaffe och tårtor.

Babylon serverar också lunch till kl. 16:30. Lunchmenyn innehåller mumsiga varmrätter (tex fish & chips, oxfilétoast, polska piroger och skomakarlåda), flera sallader (tonfisk, varmrökt lax, grillad getost och räkor med ägg) och kalla grillade smörgåsar med olika fyllningar. Men kanske godaste av allt är deras berömda omeletter som kan fås med bacon och getost, räkor med rödbets- och pepparrotscrème, ostronskivling med färskost, eller skinka och rökt ost m.m. (Vi kan verkligen rekommendera den med getost och spenat!)

En sak man ska tänka på om man går dit med hunden är att Babylon är väldigt populär så det kan vara trångt på sommaren och helgerna, med det är värt ett besök med hunden när det är lugnare.

Babylon ligger på norra sidan av Björnsträdgård på Södermalm (vid Medborgarplatsen t-bana) och är öppet 11:00 – 24:00 varje dag. Hitta Babylon och andra hundvänliga ställen på våra interaktiva kartor.

 

You may also read!

TAVERNA BRILLO

Taverna Brillo i Östermalm är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Den stora matsalen omges av barer som erbjuder

Read More...

HAPPY DOG

Boka redan nu! Hotellrummen för Happy Dog 2022 är nu tillgängliga. Ta med dig hunden eller katten till Clarion Hotel

Read More...

FLYGA PRIVAT JET MED HUNDEN

Nu kan du boka din semester resa och ta med dig hunden i eget privatflyg. Så här semestrar

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu