BRASSERIE ELVERKET

In Caféer, barer och restauranger

”En magnum champagne är perfekt för två, om bara en dricker!”

Jag blev förälskad i Brasserie Elverket när jag läste den där sloganen. Sedan fick jag höra om deras ostronrally som de har den sista fredagen varje månad (där ostronen kostar 12kr/ostron och 69kr/glass Taittinger champagne från 15.00 och sedan ökar i priset varje timma tills de kostar 20kr/ostron och 99kr för ett glass Taittinger). Det lät som himlen och jag tänkte att det kunde inte bli bättre, MEN… då fick jag veta att Brasserie Elverket även är hundvänligt! OMG! Kunde det verkligen vara så? Drömmer jag? DET måste jag testa direkt! … Inte direkt, direkt, jag var tvungen att vänta till sista fredagen i månaden för att gå till ostronrally. Då gick jag med min sambo och hund till Linnégatan 69 på Östermalm.

Kanske jag målar en dålig bild av mig… En champagne drickande, ostron ätande, hundgalen tjej. Men det är faktiskt sant. De är några av min favorit saker – min hund, min sambo, champagne och ostron.

När jag gick till Brasserie Elverket inser jag att det inte är en dröm. Det är en trevlig bar och restaurang med vänlig personal. Hundar är välkomna i den stora baren och på uteserveringen, men i restaurang delen får de inte vara. Reglerna är de samma för hundar som för människor – de som sköter sig är alltid välkomna.

För de som inte tycker om ostron har de en middagsmeny med kött, sallader, fisk & chips, råbiff, musslor, köttbullar, grillad entrecote, burgare och även sniglar om du vågar! Tyvärr kör de inte ostronrally över sommaren, men Brasserie Elverket bjuder på andra godbitar, t.ex. gratis tapas alla fredagar från kl 16:00.

De är öppet för lunch och middag och har även en brunch buffé på helgdagar.

Gå dit.

You may also read!

Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

H&M Hundkläder

Billiga hundkläder av H&M När det är viktigt att vara varm men fortfarande cool, fast det svider i plånboken, då

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu