Facebook RSS
Home » Caféer, barer och restauranger » BREWDOG BAR SÖDERMALM
formats

BREWDOG BAR SÖDERMALM

Man vet att det är en superbra pub när

a) Det är hundvänligt
b) Hunden får vatten så fort man kommer in
c) De serverar BrewDog öl
d) Det är en BrewDog bar.

Vi har pratat några gånger tidigare om BrewDog på Kungsholmen. Visst är det en av våra favorit pubar. Men det har tagit oss ett tag att ta oss till Ringvägen 149b på Södermalm för att besöka den andra BrewDog baren i Stockholm. Varför, frågar jag. Varför! Det är väl värt besöket och vi ångrar att vi inte tog våra tassar dit tidigare.

BrewDog Söder finns det samma bra sortiment av läcker BrewDog och utvalda gästöl, en meny med god mat, vänlig personal och liknande kul industriell inredning. Dessutom har Söder-baren en myshörna där man kan sitta i en Chesterfield-soffa och spela lite retro tv-spel, te.x. Super Mario. Det finns också ett stort sortiment av brädspel och kortspel, även beeropoly (monopol för öl älskare) om du inte tycker om ditt sällskap. Själv spelade jag Trivial Pursuit eftersom jag tycker om mina vänner ;-)

BrewDog fick fyra tassar upp från oss. Gör dig själv en tjänst och gå dit.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Why ask?