BREWDOG KUNGSHOLMEN

In Caféer, barer och restauranger

En riktigt cool bar för booze hounds, och människor.

2013 öppnade BrewDog deras första bar utanför deras hemland Skottland, och valet vart man öppna var enkelt. Det var tvunget att vara Sverige. En marknad som har brytt sig om BrewDog som ingen annan, hantverksölsrevolutionen har blivit grundläggande i livet för svenskar.

Bryggeriet kunde helt enkelt inte vänta med att slänga upp dörrarna på en BrewDog-bar i Stockholm. Så det är precis vad de gjorde. I den här brusande staden, ligger ena baren på norra sidan av Kungsholmen, ett stenkast från St Eriksplan och Fridhemsplan t-banestationer.

Hundvänliga Stockholm var på plats bara några veckor senare när de slängde dörrarna öppna för hundar – och vilken fest det var! Det dröjde inte så länge tills de öppnade en till BrewDog Bar på Södermalm och nu kan hundägare känner sig hemma i båda barerna.

BrewDog Kungsholmen är inte bara för hundägare det är hop-flecked, full-throttle-alternativet för alla ölälskare. Här kan man slappna av och njuta av det bästa urvalet hantverksöl i staden. De serverar också kickassmat såsom bacon burger “Don’t go bacon my heart”, cheeseburger “Sweet baby cheesus” eller deras vegetarisk och djurfri burgare: “Bitch, Peas” och “Hello, my name is vegan”.

Gå dit.

BrewDog

OBS! BrewDog Stockholm är inte öppen bara för hundar, utan också för människor 😉

BrewDog Södermalm ligger på Ringvägen 149b.
BrewDog Kungsholmen ligger på Sankt Eriksgatan 56.

You may also read!

RADISSON BLU | WATERFRONT HOTELL

Bo med hund i centrala stockholm. Med sitt läge i hjärtat av huvudstaden är Radisson Blu Waterfront Hotel ett idealiskt

Read More...

DOGAPALOOZA

Hundvänlig musikfestival. I sommar 2019 kommer den världskända Lollapalooza musikfestival äntligen till Stockholm! Scener kommer ta över Gärdet under två dagar

Read More...

SUBWOOFER IPA

Knäck en öl med sin bästa vän. Hundägare har kanske inte behärskat att undvika "the look" från hunden när de

Read More...

2 commentsOn BREWDOG KUNGSHOLMEN

 • Hej!

  Kul at ni gillar BrewDOg och att vi ska öppna bar i Stockholm, jag älskar hundar men har tyvärr inte tid med en egen. Jag vill bara poängtera att även om vi älskar hundar så kommer vi naturligtvis att, för både gästers och hundarnas skull, att behöva begränsa hundnärvaron då det är en barmiljö som vi kommer att vistas i och det finns lite olika regler och annat som måste respekteras.
  På kvällar liknande när det är mycket folk så är det såklart inte lämpligt med hundnärvaro, men kika gärna in med en jycke en tidig lördag på en IPA eller två innan anstormningen av ölnördar!

  MVH

  Magnus

  • Tack Magnus! Jag tror hundägare inte vill ha sina hundar i en stökig pubmijljö när BrewDog är fullt med glada gäster! Men det är superbra att möjligheten finns att ta en öl med hunden när puben är lungare än en lördag kväll till exempel. Tack!!! Vi ser fram emot öppningen 😀

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu