CAFÉ BLOMMA

In Caféer, barer och restauranger

För några år sen pratade vi om ett supermysigt och hundvänligt café i Bromma som hette Frö, knöl och krukor. Nu har caféet bytt namn till Café Blomma – det är precis lika hemtrevligt med god mat och kaffe, men förutom utom namnbytet finns det en till skillnad; Det är nu ännu hundvänligare med en egen menyn speciellt för hundar!

Hundmenyn kostar 29 kr och innehåller köttbullar, levergodis, leverpastej och blodpudding. Supergott tyckte min hund. Till husse och matte finns det ett sortiment av smörgåsar, baguetter, sallader, bakelser samt dagens lunch som var broccolisoppa eller lasagne när jag var där sist.

Caféet är en del av en blomsteraffär så man kan köpa fina blommor och inredning till hus och gård. Det även finns en djuraffär precis bredvid som är packad med godsaker om du vill skämma bort hunden lite mera.

På en skön dag har Café Blomma platser utomhus i solen, annars har de gott om plats inomhus och hundar är välkomna överallt.

Café Blomma ligger på Åkeshovs Gårdsväg 6, Bromma

You may also read!

Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

H&M Hundkläder

Billiga hundkläder av H&M När det är viktigt att vara varm men fortfarande cool, fast det svider i plånboken, då

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu