CAFÉ BLOMMA

In Caféer, barer och restauranger

För några år sen pratade vi om ett supermysigt och hundvänligt café i Bromma som hette Frö, knöl och krukor. Nu har caféet bytt namn till Café Blomma – det är precis lika hemtrevligt med god mat och kaffe, men förutom utom namnbytet finns det en till skillnad; Det är nu ännu hundvänligare med en egen menyn speciellt för hundar!

Hundmenyn kostar 29 kr och innehåller köttbullar, levergodis, leverpastej och blodpudding. Supergott tyckte min hund. Till husse och matte finns det ett sortiment av smörgåsar, baguetter, sallader, bakelser samt dagens lunch som var broccolisoppa eller lasagne när jag var där sist.

Caféet är en del av en blomsteraffär så man kan köpa fina blommor och inredning till hus och gård. Det även finns en djuraffär precis bredvid som är packad med godsaker om du vill skämma bort hunden lite mera.

På en skön dag har Café Blomma platser utomhus i solen, annars har de gott om plats inomhus och hundar är välkomna överallt.

Café Blomma ligger på Åkeshovs Gårdsväg 6, Bromma

You may also read!

WIRSTRÖMS PUB

Gå på pubquiz med din hund! Om du skulle vilja gå på pubquiz, ta en öl, eller titta på fotboll

Read More...

JULBORD MED HUNDEN

Äta julbord med hund! Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla

Read More...

JULMARKNAD MED HUNDCAFÉ

Hundcafé på Ålstensgatans Julmarknad På 1:a advent, den andra december kl 12-16 är alla välkomna till hundcafét på Ålstensgatans julmarknad i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu