Facebook RSS
Home » Shopping » CHICDOG.SE
formats

CHICDOG.SE

Published on September 8, 2014 in Shopping

ChicDog.se är en superstilig och lyxig modebutik mitt i stan – speciellt designad för hundar! Den är inte en vanlig djuraffär, inte alls! Det är så mycket mer, med högkvalitetskläder, leksaker, inredningssaker, godis och sängar är det som en high-fashion boutique för hundar. Vid ankomst möts hundarna av en skål med champagne (även kallat vatten) och husse och matte får även komma in.

I butiken finns det ett enormt sortiment av fina hundgrejer där man säkert kan hitta någonting som passar sin hund. Det spelar ingen roll om du har en mini-slickare eller en jättekramare, ChicDog.se har någonting för varje storlek, stil och budget. Till exempel har de praktiska regnjackor till kommande höstväder, varma tuffa läderkappor till den coola hårdrockshunden eller stiliga jackor i parisian stil för mer eleganta hundar. De har ett stort sortiment med halsband och koppel i många olika stilar. Hundar får även prova allt innan köp – precis som en modebutik för människor. Här finns ett helt våningsplan med ett brett sortiment av bäddar, kuddar och möbler till alla hundraser och inredningsstilar.

Personalen på ChicDog.se är dessutom supertrevliga. Alla känner sig välkomna i samma ögonblick som de kliver in i butiken (till och med innan faktiskt!). Förra gången jag var där var det kunder som inte ägde en hund, men bara ville titta på alla coola grejer och de var lika välkomna som alla andra. Men för oss som har hundar är det extra bra. Man kan inte bara köpa fantastiska varor, man också få hjälp med kloklippning eller hundpassning med ChicDog.ses ljuvliga och moderna lilla hunddagis.

ChicDog.se är definitivt platsen att gå till om du vill skämma bort din fyrbenta vän. Butiken ligger på Regeringsgatan 85, två kvarter från Stureplan och Kungsgatan, men man kan också kika in på ChicDog.ses hemsida där man kan köpa utvalda produkter online.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
1 Comment  comments 

One Response

  1. intressant att botanisera i( få inspiration av) men frågan är hur bortskämd jag tycker att min hund skall bli. skulle jag bli hundägare så skulle jag inte pimpa honom eller henne med nonsens vill ha en hund som är villig att vara hund och ingen liten eller stor leksak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Why ask?