CHICDOG.SE

In Shopping

ChicDog.se är en superstilig och lyxig modebutik mitt i stan – speciellt designad för hundar! Den är inte en vanlig djuraffär, inte alls! Det är så mycket mer, med högkvalitetskläder, leksaker, inredningssaker, godis och sängar är det som en high-fashion boutique för hundar. Vid ankomst möts hundarna av en skål med champagne (även kallat vatten) och husse och matte får även komma in.

I butiken finns det ett enormt sortiment av fina hundgrejer där man säkert kan hitta någonting som passar sin hund. Det spelar ingen roll om du har en mini-slickare eller en jättekramare, ChicDog.se har någonting för varje storlek, stil och budget. Till exempel har de praktiska regnjackor till kommande höstväder, varma tuffa läderkappor till den coola hårdrockshunden eller stiliga jackor i parisian stil för mer eleganta hundar. De har ett stort sortiment med halsband och koppel i många olika stilar. Hundar får även prova allt innan köp – precis som en modebutik för människor. Här finns ett helt våningsplan med ett brett sortiment av bäddar, kuddar och möbler till alla hundraser och inredningsstilar.

Personalen på ChicDog.se är dessutom supertrevliga. Alla känner sig välkomna i samma ögonblick som de kliver in i butiken (till och med innan faktiskt!). Förra gången jag var där var det kunder som inte ägde en hund, men bara ville titta på alla coola grejer och de var lika välkomna som alla andra. Men för oss som har hundar är det extra bra. Man kan inte bara köpa fantastiska varor, man också få hjälp med kloklippning eller hundpassning med ChicDog.ses ljuvliga och moderna lilla hunddagis.

ChicDog.se är definitivt platsen att gå till om du vill skämma bort din fyrbenta vän. Butiken ligger på Regeringsgatan 85, två kvarter från Stureplan och Kungsgatan, men man kan också kika in på ChicDog.ses hemsida där man kan köpa utvalda produkter online.

You may also read!

ZUM FRANZISKANER

Kan man lära en gammal hund nya tricks? Zum Franziskaner är en av världens äldsta restauranger och Bierhalle. Med anor

Read More...
Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

One commentOn CHICDOG.SE

  • intressant att botanisera i( få inspiration av) men frågan är hur bortskämd jag tycker att min hund skall bli. skulle jag bli hundägare så skulle jag inte pimpa honom eller henne med nonsens vill ha en hund som är villig att vara hund och ingen liten eller stor leksak!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu