DJURGÅRDSBRUNN BAR & RESTAURANG

In Caféer, barer och restauranger
Djurgårdsbrunn Bar och Restaurang

De som har sagt att lyx och hundvänlighet inte kan funka tillsammans, har aldrig varit på Djurgårdsbrunn Bar och Restaurang som ligger på Djurgårdsbrunnsvägen 68.

Här kan man mysa på vintern framför en öppen spis eller vila sig på uteserveringen på sommaren. Mjuka soffor och levande ljus är ännu mysigare med hunden vid din sida. Och på Djurgårdensbrunn är hundar i alla storlekar välkomna inne och utom hus.

På sommaren kan man spela boule eller sitta i lusthuset som är rofyllt beläget vid kanalen och avnjuta champagneprovning, middag eller konferera. Hela året runt kan man njuta av god mat och dryck – allt från bara en öl eller vin, fika, brunch från deras generösa buffé eller en lunch eller middag från restaurangens meny.

Jag var på Djurgårdsbrunn i helgen och åt brunch från buffén som var fylld med bröd, olika sallader, varm och kall fisk, kött, ost, sötsaker m.m. Hunden var med och personalen var så gullig mot henne. Hon fick en skål vatten och många klappar och uppmärksamhet som gjorde henne mycket glad. Maten, servicen och miljön gör att jag verkligen rekommenderar denna restaurang!

Det ligger i ett perfekt område för att promenera med hunden efteråt.

Kolla på www.djurgardsbrunn.com för öppettider året runt eller titta på vår interaktiva karta för att se var precis Djurgårdsbrunn Bar och Restaurang ligger.

You may also read!

ZUM FRANZISKANER

Kan man lära en gammal hund nya tricks? Zum Franziskaner är en av världens äldsta restauranger och Bierhalle. Med anor

Read More...
Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu