DOG TV

In Övrigt

Hur många hundägare vet du som lämnar teve:n på för hunden när de går ut? Kanske du är en av dem? Hur väljer du kanal för hunden? Jag är säkert på att min hund tycker om The Simpsons, och enligt DogTV är animation är uppiggande för hundar.

Jepp, jag sa “Dog TV”. Nu har de släppt en ny kabelkanal i USA som är specifikt utformad för hundar.

DogTV påstår att de hjälper till att stimulera, underhålla, slappna av och vänja hundar med program som utsätter dem för olika rörelser, ljud, föremål, erfarenheter och beteendemönster, allt från en hunds perspektiv.

Jag testade flera DogTV program med min hund. Jag strömmade två videoklipp från DogTV via YouTube och satte det framför min hund. Trots att DogTV använder många imponerade ord på sin sida, t.ex. djurpsykolog, chefsforskare, flimmer fusion av 70-80hz, ljudfrekvenser, och flera års forskning, verkade min hund ointresserad.

Dock DogTV är inte tillgänglig i Sverige…än. Så för tillfället är det The Simpson som gäller för min hund. Men ska du köpa det till din hund om det kommer hit?

 

You may also read!

COTTINO’S SKAFFERI

Hundvänlig restaurang och delikatess i Bromma, Islandstorget! På Cottinos Skafferi kan du äta lunch och middag med hunden vid sidan!

Read More...

HALLOWEEN PUMPOR

Kan du inte lära din hund att yla på kommando i tid för Halloween? Då kanske du kan skrämma

Read More...

KYCKLINGPARMA FÖR PUPS

Newmarket Hotel erbjuder 'puppy parma' kvällar! Hundar är- och kan vara lite som barn till trots genom att de, liksom

Read More...

One commentOn DOG TV

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu