DOG TV

In Övrigt

Hur många hundägare vet du som lämnar teve:n på för hunden när de går ut? Kanske du är en av dem? Hur väljer du kanal för hunden? Jag är säkert på att min hund tycker om The Simpsons, och enligt DogTV är animation är uppiggande för hundar.

Jepp, jag sa “Dog TV”. Nu har de släppt en ny kabelkanal i USA som är specifikt utformad för hundar.

DogTV påstår att de hjälper till att stimulera, underhålla, slappna av och vänja hundar med program som utsätter dem för olika rörelser, ljud, föremål, erfarenheter och beteendemönster, allt från en hunds perspektiv.

Jag testade flera DogTV program med min hund. Jag strömmade två videoklipp från DogTV via YouTube och satte det framför min hund. Trots att DogTV använder många imponerade ord på sin sida, t.ex. djurpsykolog, chefsforskare, flimmer fusion av 70-80hz, ljudfrekvenser, och flera års forskning, verkade min hund ointresserad.

Dock DogTV är inte tillgänglig i Sverige…än. Så för tillfället är det The Simpson som gäller för min hund. Men ska du köpa det till din hund om det kommer hit?

 

You may also read!

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

BLOOD CONE GLASSBAR

Hundglass serveras med ett leende som får svansar att vifta! Letar du efter en cool glassbar där du och

Read More...

DIGITAL HUNDPROMENAD 2020

Den 13-14 juni anordnas Agrias hundpromenad till förmån för hemlösa hundar på Hundstallet. I år är det femårsjubileum och

Read More...

One commentOn DOG TV

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu