DOGAPALOOZA

In Evenemang, Utanför Stockholm

Vi på Hundvänliga Stockholm har varit på semester och nu är vi tillbaka. Vi har inte varit i Melbourne, men under ledigheten tipsade en vän från Australien om den första hundvänliga musikfestivalen som i staden om några veckor. Det låter för coolt för att inte skriva om… (hint, hint, musikfestival-arrangörer i Stockholm).

Dogapalooza är en hundvänlig musikfestival (med låg volym) för hundar och deras ägare vars syfte är att samla in pengar till Melbournes hundrädningsföreningar för att hjälpa att rädda livet på övergivna hundar och för att stoppa puppy-farms.

Under festivalen kan man ligga på gräset med sina bästa vänner och lyssna på lugn musik från lokala artister. Det kommer att finns bås där man kan köpa saker för sin hund samt grillad vegetarisk och vegan-mat. Arrangören säger att det är ett enkelt recept för en trevlig söndag i en park där båda hundägare, hundälskare och förstås hundar kan njuta av lite live-musik.

För att garantera en lugn dag är biljetterna begränsade till 1500 och alla hundar måste vara kopplade under evenemanget – men om man har en hund som vill dansa fritt, kan den springa okopplad i  ‘Glasdogbury’ parken.

dogapalooza

Om du råkar var i Melbourne 27 september, kan du hitta mer information och biljetter här.

 

You may also read!

ZUM FRANZISKANER

Kan man lära en gammal hund nya tricks? Zum Franziskaner är en av världens äldsta restauranger och Bierhalle. Med anor

Read More...
Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu