DOGAPALOOZA

In Evenemang, Utanför Stockholm

Vi på Hundvänliga Stockholm har varit på semester och nu är vi tillbaka. Vi har inte varit i Melbourne, men under ledigheten tipsade en vän från Australien om den första hundvänliga musikfestivalen som i staden om några veckor. Det låter för coolt för att inte skriva om… (hint, hint, musikfestival-arrangörer i Stockholm).

Dogapalooza är en hundvänlig musikfestival (med låg volym) för hundar och deras ägare vars syfte är att samla in pengar till Melbournes hundrädningsföreningar för att hjälpa att rädda livet på övergivna hundar och för att stoppa puppy-farms.

Under festivalen kan man ligga på gräset med sina bästa vänner och lyssna på lugn musik från lokala artister. Det kommer att finns bås där man kan köpa saker för sin hund samt grillad vegetarisk och vegan-mat. Arrangören säger att det är ett enkelt recept för en trevlig söndag i en park där båda hundägare, hundälskare och förstås hundar kan njuta av lite live-musik.

För att garantera en lugn dag är biljetterna begränsade till 1500 och alla hundar måste vara kopplade under evenemanget – men om man har en hund som vill dansa fritt, kan den springa okopplad i  ‘Glasdogbury’ parken.

dogapalooza

Om du råkar var i Melbourne 27 september, kan du hitta mer information och biljetter här.

 

You may also read!

ÅKA BZZT MED HUNDEN

Bzzt är små, eldrivna taxipodar för korta resor i city. De är sjukt snabba och är jättemycket billigare än

Read More...

GREASY SPOON

Brunch med hunden Tekniskt, ska brunch ske mellan frukost och lunch, och vanligtvis på helgerna. Men regler är till för att

Read More...

KERSTIN OCH BRITT

Kerstin & Britt är en nyöppnad restaurang - caféconcept på Saltsjö-duvnäs och Norrbro i Stockholm - Båda caféerna är uttalat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu