DOGAPALOOZA

In Evenemang, Utanför Stockholm

Hundvänlig musikfestival.

I sommar 2019 kommer den världskända Lollapalooza musikfestival äntligen till Stockholm! Scener kommer ta över Gärdet under två dagar i Juni med en lineup som inkluderat Foo Fighters, Travis Scott, Lana Del Rey, The Hives, The Hellacopeters, m.m.

I Melbourne Australien, har Lollapalooza drivits i många år, och nuförtiden driver de ännu en till festival, speciellt för fyrbenta musikälskare.

“Dogapalooza” är en hundvänlig musikfestival (med låg volym) för hundar och deras ägare vars syfte är att samla in pengar till hundräddningsföreningar för att hjälpa rädda livet på övergivna hundar och stoppa puppy-farms.

Under den hundvänlig festivalen kan man ligga på gräset med sina bästa vänner och lyssna på lugn musik från lokala artister. Där finns också bås där man kan köpa saker för sin hund samt grillad vegetarisk och vegan-mat. Arrangören säger att det är ett enkelt recept för en trevlig dag i parken där båda hundägare, hundälskare och förstås hundar kan njuta av lite live-musik.

För att garantera en lugn dag är biljetterna begränsade till 1500 och alla hundar måste vara kopplade under evenemanget – men om man har en hund som vill dansa fritt, kan den springa okopplad i  ‘Glasdogbury’ parken.

Så vad säger du Lollapalooza Stockholm? En till festival åt våra vänner?

OBS: Har du lust att gå på den människovänliga festivalen i Stockholm? Check it out here.

You may also read!

HALLOWEEN HUNDPROMENAD 2022

Petit Halloween 2022 är årets läskigaste hundpromenad. I år är Petit Halloween både en digital och fysisk promenad. Var

Read More...

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu