DOGGIE GELATO

In Övrigt, Utanför Stockholm
Doggie gelato

Hundvänliga Hong Kong.

Hallå från andra sidan världen! Vi hade planerat att ta en semester inte bara utomlands, utan också borta från datorn. Men nu är vi på en 10 timmars flygresa och kan inte sova, så jag tänkte berätta om en rolig sak (även fast det inte är så relaterad till hundvänliga platser i Stockholm).

Fotona nedanför säger mer än tusen ord, men härom dagen på semestern hittade jag hundhimlen. Stanley Bay i Hong Kong är en liten stad vid havet med shopping, restauranger, en stor marknad och andra fritidsaktiviteter. Och för hundar, har de ännu mer…

Om hunden vill äta, behöver gå till veterinären, behöver en tvätt, vill köpa några hundsaker eller vill fika med husse och matte kan de göra det här. De har hundglass med ost- eller köttsmak, en lyxlig hundtvätt, hundfrisör, hundaffärer, hundparkering och ett hundcafé med tårtor för hundar och människor.

Den här tiden på året har de även fotografering med “Santa Paws”! Här kan hunden bli fotograferad med tomten. Tyvärr missade jag det, men det har året hade de ett evenemang som hette ‘Paws by the sea’. Det innehöll en hundshow och ett rekordförsök i få flest människor att borsta tänderna på hundar samtidigt! Oj vad roligt det skulle ha varit att se! En snabb googling informerar mig om att det var mer än 300 hundar som fick sina tänder borstade – och de kommer nu med i Guinness rekordbok!

Om du vill besöka den här lilla staden så måste du tyvärr åka till Hong Kong där Stanley Bay ligger. Nu kan vi bara hoppas att Stockholm en dag får en sån oas för våra hundar.

You may also read!

HALLOWEEN HUNDPROMENAD 2022

Petit Halloween 2022 är årets läskigaste hundpromenad. I år är Petit Halloween både en digital och fysisk promenad. Var

Read More...

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

One commentOn DOGGIE GELATO

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu