EAT WITH JONNA

In Caféer, barer och restauranger

I denna gulliga och kitchiga lilla smørrebrødsbaren på Folkungagatan 95 är hundar alltid välkomna. Man kan inte undgå att känna sig glad i havet av färg, med god mat, kaffe och hunden vid sidan.

EatwithJonna kan man njuta av härliga smørrebrød på ekologiska och närproducerade råvaror, dryck och kaffe från lokala producenter och leverantörer samt hembakade bullar och kakor. Menyn kommer att variera efter säsong, humör och tillgång på bra råvaror.

Om du har otur och kan inte gå till EatwithJonna så kan den goda maten från caféet även komma till dig genom Foodora med leverans till din dörr inom 30 minuter.

EatwithJonna har öppet tisdag-fredag 11.00-18.00 och helger 12.00-16.00.

Varmt välkommen!

Foton från EatwithJonna
Foton från EatwithJonna

Hitta EatwithJonna, och andra hundfik stället, på vår interaktiv café karta.

You may also read!

WIRSTRÖMS PUB

Gå på pubquiz med din hund! Om du skulle vilja gå på pubquiz, ta en öl, eller titta på fotboll

Read More...

JULBORD MED HUNDEN

Äta julbord med hund! Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla

Read More...

JULMARKNAD MED HUNDCAFÉ

Hundcafé på Ålstensgatans Julmarknad På 1:a advent, den andra december kl 12-16 är alla välkomna till hundcafét på Ålstensgatans julmarknad i

Read More...

2 commentsOn EAT WITH JONNA

  • Vi åt en mkt trevlig lunch hos Jonna igår! Gott och mätande med en god sommaröl i en oslagbar glad o välkomnande atmosfär. Vår valp hittade en kompis och blev härligt ompysslad! 🙂 Vi tog med oss en Dog Beer hem vilken blev mkt uppskattad! Det blir många återbesök!

  • Mysigt det såg ut att vara! 🙂 Vi har precis varit på hundläger!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu