EGOÏSTE

In Caféer, barer och restauranger

Café Egoïste är ett franskinspirerat café och bistro som serverar klassiska franska och amerikanska brunchrätter som Steak Sandwich och Eggs Benedict, traditionella franska bakverk, en ambitiös cheeseburgare och enorma kanel- och kardemummabullar. Här kan man chilla i den trendiga miljön med hunden, eftersom fyrbenta är välkomna.

I restaurangen har Egoïste bordsservering men man kan även handla lunch i kaféet och sitta ute i ljusgården. Menyn är densamma. Lunchmeny är kompletterad av en bistromeny som består av sallad, soppa, omelett, steak minute och hamburgare.

Under veckoslutet serverar de en á la carte brunch från klockan 11.00. Brunchmenyn varierar något på helgen men man kan alltid vara säker på att få en Eggs Benedict, Eggs Norvegienne och vår New York-inspirerade kvalitetsburgare på högrev med comté-ost och glacerad lök.

egoiste
Foto från egoiste.se

Egoïste ligger in i Mood Gallerian (som är också hundvänlig) på Norrlandsgatan 13, Stockholm.

Tack Stefan och Joanna för tipset!

You may also read!

ÅKA BZZT MED HUNDEN

Bzzt är små, eldrivna taxipodar för korta resor i city. De är sjukt snabba och är jättemycket billigare än

Read More...

GREASY SPOON

Brunch med hunden Tekniskt, ska brunch ske mellan frukost och lunch, och vanligtvis på helgerna. Men regler är till för att

Read More...

KERSTIN OCH BRITT

Kerstin & Britt är en nyöppnad restaurang - caféconcept på Saltsjö-duvnäs och Norrbro i Stockholm - Båda caféerna är uttalat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu