Facebook RSS
formats

EGOÏSTE

Café Egoïste är ett franskinspirerat café och bistro som serverar klassiska franska och amerikanska brunchrätter som Steak Sandwich och Eggs Benedict, traditionella franska bakverk, en ambitiös cheeseburgare och enorma kanel- och kardemummabullar. Här kan man chilla i den trendiga miljön med hunden, eftersom fyrbenta är välkomna.

I restaurangen har Egoïste bordsservering men man kan även handla lunch i kaféet och sitta ute i ljusgården. Menyn är densamma. Lunchmeny är kompletterad av en bistromeny som består av sallad, soppa, omelett, steak minute och hamburgare.

Under veckoslutet serverar de en á la carte brunch från klockan 11.00. Brunchmenyn varierar något på helgen men man kan alltid vara säker på att få en Eggs Benedict, Eggs Norvegienne och vår New York-inspirerade kvalitetsburgare på högrev med comté-ost och glacerad lök.

egoiste

Foto från egoiste.se

Egoïste ligger in i Mood Gallerian (som är också hundvänlig) på Norrlandsgatan 13, Stockholm.

Tack Stefan och Joanna för tipset!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Why ask?