ELITE HOTELS OF SWEDEN

In Resa

Vill du ta med din fyrbenta familjemedlem på semestern? På alla Elite Hotels finns det ett antal utvalda djurrum, så hela familjen kan njuta av en härlig vistelse!

I Stockholm finns det sju Elite Hotels:

Hotel Adlon

Charmiga Hotel Adlon är beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan. Hotellet erbjuder 162 hotellrum och den populära restaurangen Kött- och Fiskbaren.

Adress: Vasagatan 42, Norrmalm

Arcadia

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax.

Adress: Körsbärsvägen 1, Stockholm

Carolina Tower

Carolina Tower ligger i Stockholms nya stadsdel Hagastaden, intill Karolinska sjukhuset och Karolinska Institutet. Hotellet erbjuder 221 toppmoderna rum, skygym med bastu samt restaurang med uteservering.

Adress: Eugeniavägen 6, Hagastaden

Eden Park Hotel

Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Adress: Sturegatan 22, Östermalm

Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Adress: Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka

Palace Hotel

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms.

Adress: Sankt Eriksgatan 115, Vasastan

Stockholm Plaza

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Adress: Birger Jarlsgatan 29, Östermalm

Alla bilder från elite.se

You may also read!

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

MADE x DOGGY BRUNCH

Var först med att upptäcka MADE.COMs nya husdjursmöbler! MADE.COM skapar högkvalitets designer möbler till ett rimligt pris. Allt från inredningsdetaljer

Read More...

RUN WITH YOUR DOG

RUN with your DOG bjuder dig och din fyrbenta springare till löpfest 2019! RUN with your DOG vill ge

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu