ELITE HOTELS OF SWEDEN

In Resa

Vill du ta med din fyrbenta familjemedlem på semestern? På alla Elite Hotels finns det ett antal utvalda djurrum, så hela familjen kan njuta av en härlig vistelse!

I Stockholm finns det sju Elite Hotels:

Hotel Adlon

Charmiga Hotel Adlon är beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan. Hotellet erbjuder 162 hotellrum och den populära restaurangen Kött- och Fiskbaren.

Adress: Vasagatan 42, Norrmalm

Arcadia

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax.

Adress: Körsbärsvägen 1, Stockholm

Carolina Tower

Carolina Tower ligger i Stockholms nya stadsdel Hagastaden, intill Karolinska sjukhuset och Karolinska Institutet. Hotellet erbjuder 221 toppmoderna rum, skygym med bastu samt restaurang med uteservering.

Adress: Eugeniavägen 6, Hagastaden

Eden Park Hotel

Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Adress: Sturegatan 22, Östermalm

Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Adress: Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka

Palace Hotel

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms.

Adress: Sankt Eriksgatan 115, Vasastan

Stockholm Plaza

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Adress: Birger Jarlsgatan 29, Östermalm

Alla bilder från elite.se

You may also read!

HALLOWEEN HUNDPROMENAD 2022

Petit Halloween 2022 är årets läskigaste hundpromenad. I år är Petit Halloween både en digital och fysisk promenad. Var

Read More...

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu