FIRST HOTEL AMARANTEN

In Resa

First Hotel Amaranten är ett modernt hotell som ligger på Kungsholmsgatan 31 på Kungsholmen. Hotellet erbjuder restaurang, bar, gym och spa med bastu och inomhuspool. De erbjuder även hundvänliga rum för de som vill resa med hundar!

Just nu har Hotel Amaranten ett speciellt erbjudande för hundar! Hotellet påstår att hunden är en minst lika viktig gäst som du är och för endast 930 kr kan du bo med din hund. I “It’s not just a dog” erbjudandet ingår:

  • Boende
  • Frukostbuffé
  • Skål och leksak för din hund
  • Gratis WiFi

First Hotel Amaranten är centralt beläget på Kungsholmen och är en perfekt utgångspunkt för att utforska och njuta av Stockholm. Det är lätt att promenera med hunden i området nära hotellet. Här hittar man både parker och det är en mycket kort väg till en vacker promenad längs vattnet. Skäm bort din hund med detta erbjudande.

Foton från firsthotels.se
Foton från firsthotels.se

You may also read!

WIRSTRÖMS PUB

Gå på pubquiz med din hund! Om du skulle vilja gå på pubquiz, ta en öl, eller titta på fotboll

Read More...

JULBORD MED HUNDEN

Äta julbord med hund! Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla

Read More...

JULMARKNAD MED HUNDCAFÉ

Hundcafé på Ålstensgatans Julmarknad På 1:a advent, den andra december kl 12-16 är alla välkomna till hundcafét på Ålstensgatans julmarknad i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu