FJÄDERHOLMARNA

In Resa
Fjaderholmarna

Stockholms vackra skärgård är Sveriges största skärgård och den näst största i Östersjön. Skärgården har uppskattats bestå av mellan 30 000 och 35 000 öar, holmar och skär, men under kommande veckor ska vi på Hundvänliga Stockholm bara skriva om en ö som vi tycker är speciellt hundvänlig…

Fjärdholmarna är Stockholms närmaste skärgårdsö och den ligger en knapp kilometer öster om Djurgården. Där finns det mycket att njuta av, till exempel fin natur, hantverkare, utställningar, teater, handelsbodar, gallerier och restauranger.

Från centrala Stockholm kan man ta en kort båtresa till Fjäderholmarna. Resan tar omkring 20-30 minuter och flera passagerarbåtar stannar vid Nacka Strand på vägen. Det finns flera båtar som åker till Fjäderholmarna, men om du ska ta med din fyrbenta vän kan du ta med hundar på följande båtar:

Vi ska tipsa om den bästa platserna på Fjäderholmarna där hundar får vara så missa inte att kolla på vår sida under månaden. Om du inte kan vänta (och varför skulle du vilja vänta när sommarvärmen redan är här?) kan du besöka turistbyrån på ön för att få reda på vad som väntar under ditt besök på denna vackra ö. Hundar är tillåtna in i informations butiken. Du kan också ladda ner en karta att ta med.

Klicka här för att visa alla relaterade inlägg om hundvänliga Fjäderholmarna. Se till att titta in senare eftersom vi ska lägga till nya hundvänliga platser på Fjäderholmarna under de kommande veckorna.

You may also read!

RESTAURANG KATTHOLMEN

Låt inte namnet lura dig. Kattholmen är en oas för hundar, likaså husse och matte! Kattholmen är en historisk

Read More...

K9 Biathlon

Muddy Paws® anordnar ett K9 Biathlon. Det är ett terräng och hinderlopp som du springer tillsammans med din hund.

Read More...

HUND AW

Välkommen på hundvänlig afterwork hos Ms Humble & Mr Frank! Är du trött på att aldrig kunna följa med

Read More...

6 commentsOn FJÄDERHOLMARNA

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu