FJÄDERHOLMARNA

In Resa
Fjaderholmarna

Stockholms vackra skärgård är Sveriges största skärgård och den näst största i Östersjön. Skärgården har uppskattats bestå av mellan 30 000 och 35 000 öar, holmar och skär, men under kommande veckor ska vi på Hundvänliga Stockholm bara skriva om en ö som vi tycker är speciellt hundvänlig…

Fjärdholmarna är Stockholms närmaste skärgårdsö och den ligger en knapp kilometer öster om Djurgården. Där finns det mycket att njuta av, till exempel fin natur, hantverkare, utställningar, teater, handelsbodar, gallerier och restauranger.

Från centrala Stockholm kan man ta en kort båtresa till Fjäderholmarna. Resan tar omkring 20-30 minuter och flera passagerarbåtar stannar vid Nacka Strand på vägen. Det finns flera båtar som åker till Fjäderholmarna, men om du ska ta med din fyrbenta vän kan du ta med hundar på följande båtar:

Vi ska tipsa om den bästa platserna på Fjäderholmarna där hundar får vara så missa inte att kolla på vår sida under månaden. Om du inte kan vänta (och varför skulle du vilja vänta när sommarvärmen redan är här?) kan du besöka turistbyrån på ön för att få reda på vad som väntar under ditt besök på denna vackra ö. Hundar är tillåtna in i informations butiken. Du kan också ladda ner en karta att ta med.

Klicka här för att visa alla relaterade inlägg om hundvänliga Fjäderholmarna. Se till att titta in senare eftersom vi ska lägga till nya hundvänliga platser på Fjäderholmarna under de kommande veckorna.

You may also read!

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

BOULEBAR

Slappna av, le och glöm vardagslunken för några timmar och spela boulespel med vänner. Boulebar bjuder inte bara på

Read More...

6 commentsOn FJÄDERHOLMARNA

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu