FLYG MED NORWEGIAN

In Resa
Norwegian Winglet

Norwegian är ett lågprisflygbolag som inte känns lågpris. De erbjuder 313 linjer till 116 destinationer i Europa, Nordafrika och Mellanöstern. Trots att man betalar mindre än på många andra flygbolag får man ta handbagage ombord gratis upp till 10kg,  kan se på film (på vissa plan) och på många flygplan får man även gratis WiFi ombord!

Norwegian WingletNorwegian accepterar hundar (och katter) i kabinen  på inrikesflygningar i Norge, Finland, Sverige och Danmark (och i lastrummet under speciella villkor för andra resor där det är tillåtet).

Mindre hundar och katter kan fraktas i kabinen under speciella bestämmelser, men här gäller regeln om maximum två djur per flygavgång. Dessa måste ligga i separata IATA godkända burar/väskor. Norwegian rekommenderar en så kallad ”sherpa bag” som kan köpas i de flesta djuraffärer. Max vikt för dessa burar/väskor är 8 kg och måtten 43x31x20 cm.

Alla resor som inkluderar djur måste beställas samtidigt som det reserveras plats för djuret på telefon 0770-45 77 00 minst 48 timmar före avgång. Bokning av djur kan ej göras på Internet eller via e-post.

Vara säker att du har alla nödvändiga in- och utresetillstånd, veterinärintyg eller andra nödvändiga dokument i samband med in- eller genomresa i respektive land, stat eller territorium som du reser till.

Pris per sträcka per djur:

Utöver biljettpriset, så tillkommer det en serviceavgift på 95 kr per person, per sträcka.

Trevlig resa!

You may also read!

WIRSTRÖMS PUB

Gå på pubquiz med din hund! Om du skulle vilja gå på pubquiz, ta en öl, eller titta på fotboll

Read More...

JULBORD MED HUNDEN

Äta julbord med hund! Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla

Read More...

JULMARKNAD MED HUNDCAFÉ

Hundcafé på Ålstensgatans Julmarknad På 1:a advent, den andra december kl 12-16 är alla välkomna till hundcafét på Ålstensgatans julmarknad i

Read More...

3 commentsOn FLYG MED NORWEGIAN

 • Tror nästan alla bolag tar liten hund i väska. Bara ringa dom.
  Har erfarenheten av att de har tydliga regler för storleken på väska och vikt =)

 • Hej, vill bara lägga till att de flesta större flygbolag tar emot djur. Jag har åkt med SAS flera gånger. För oss har det varit perfekt men det är dock inte alla hundar som förstår vitsen med flyget och mår mycket dåligt.

  • Flugit med hunden i kabinen eller i lastrum? Min valp närmar sig den totala vikten 8 kg med väska. Är orolig inför resan till malaga i feb. Har bokat med SAS, i kabinen. Undrar hur mkt dom väger och kollar? Väskans strl dom lämnar är väldigt kort…
   Fint få höra mer av andra med erfarenhet!
   norwegian tar bara kabindjur inrikes!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu