Facebook RSS
formats

FOLK & FRIENDS

Om du tror att denna bar endast finns för att serverar hundar, kan vi förstå ditt misstag. På plats kan man hitta en hel hink full med hundleksaker, nästan så många hundsängar som det finns stolar för människor, vattenskålar, hundchips, hundglass, hundöl som serveras i en benformad skål och även gratis pussar från personalen. Men, skulle det visa sig, Folk & Friends är jäkla bra för människor också, trots att jag inte fick några pussar från barpersonalen som min hund fick.

Folk and friends själva säger att det bara är  hantverksöl, vovve, pajer och brädspel. Men vi vet att det är så mycket mera. De har tre öl på fat och ungefär 70 öl i ett stort ölkylskåp som man kan välja ifrån. Alla öl är folköl, som betyder att man kan stanna lite längre och njuta av riktigt god låg alkohol öl i en groovy bar miljö. Man kan även ta med sig ölen hem!

Om du har riktig tur, blir du vara serverad av barens gulligaste bartender, Chewie. Hans husse och matte, Victor och Alli, skulle säga att det är deras pawsome koncept eller det stora utbudet av smakliga öl som lockar folket, men vi tror att det är deras fyrbenta hjärtekrossare som får folk att komma tillbaka 😉

Folk & Friends ligger på Norr Mälarstrand 32, Stockholm

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Why ask?