FOOD STOCKHOLM

In Caféer, barer och restauranger

“Vi älskar hundar”

Det är absolut mitt favoritsvar när jag frågar om hundar är tillåtna. Och det är precis det svaret som jag fick när jag frågade Food Stockolm om hundar får kommer in i deras underbara café!

Food Stockholm är inte bara bra för hundälskare, men också för de som vill bara njuta av fika eller lunch i en vänlig miljö. Man kan välja från smörgåsar och foccacia med goda pålägg, t.ex. köttfärs, tonfisk med soltorkade tomater och kronärtskockor, kyckling med parmesan och basilikaolja, eller vegetariskt med hummus och fetaost. Kockarna serverar också läcker varm mat till lunch t.ex. rökt lax med prosciuttosallad, chilirostad ankasallad med citrusvinigrette, lammburgare med aioli och några sorters curry.

Food Stockholm är öppet för lunch på vardagar mellan 11:00 och 15:00. Det ligger i stan på Runebergsgatan 1. Trotts att hundar är välkomna, säger de att de kan endast ta mot 1-2 hundar per gång för att inte störa andra gäster, och det kan vi förstå. Om du behöver att vänta på en plats kan du alltid ta en liten promenad runt Humlegården som ligger nära.

Du älskar våra hundar, därför vi älskar er också Food Stockholm!

Food Stockholm

Hitta Food Stockholm och andra hundvänliga fikställen på vår interaktiva karta!

(2014-09-02) Uppdatering! Food har numera även öppet på kvällstid och hundarna är lika välkomna då 🙂

You may also read!

WIRSTRÖMS PUB

Gå på pubquiz med din hund! Om du skulle vilja gå på pubquiz, ta en öl, eller titta på fotboll

Read More...

JULBORD MED HUNDEN

Äta julbord med hund! Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla

Read More...

JULMARKNAD MED HUNDCAFÉ

Hundcafé på Ålstensgatans Julmarknad På 1:a advent, den andra december kl 12-16 är alla välkomna till hundcafét på Ålstensgatans julmarknad i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu