FURMINATOR

In Produkter
Furminator

Det är den tiden på året igen när hundens tjocka ljuvliga vinterpäls sprids över hela huset. Det kan vara så irriterande att dammsuga hela tiden att det nästan får dig att slita ditt eget hår!

MEN! För några veckor sen köpte jag en mirakelborste. The Furminator är i grund och botten en kam för hundar, men till skillnad mot andra kammar är utformningen av kanten gjord så att verktyget lätt går igenom överhåret och försiktigt avlägsnar underull och löst hår utan att skära eller skada hundens känsliga hud.

Tillverkaren hävdar att det minskar mängden fällningen med 60% – 80% och med det måste jag hålla med. Det finns inget sätt att eliminera fällningen fullständig, men furminator eliminerar behovet av att dammsuga varje dag!

Furminator kommer i olika storlekar för lång- eller korthåriga hundar (de har även produkter för katter och hästar) och kan köpas från många onlineaffärer och djurbutiker i Stockholm

Jag älskar varje hår på min hunds kropp, men bara när det sitter fast på henne!

Furminator

You may also read!

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

MADE x DOGGY BRUNCH

Var först med att upptäcka MADE.COMs nya husdjursmöbler! MADE.COM skapar högkvalitets designer möbler till ett rimligt pris. Allt från inredningsdetaljer

Read More...

RUN WITH YOUR DOG

RUN with your DOG bjuder dig och din fyrbenta springare till löpfest 2019! RUN with your DOG vill ge

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu