GÅLÖ HUNDSTRAND

In Hundbad

När det är sommar så är dagen längre, ljusare och varmare. Om det ger dig lust att simma då kanske du och din hund kan ta säsongens första dopp i havet tillsammans.

Ute på Gålö finns det en underbar sandstrand där det är tillåtet att ha med sig sin hund och bada tillsammans. Det ligger på Gålö havsbad vid campingen. Halva stranden är tillgänglig för hundägare. Där finns den hundvänliga sandstranden, gräsyta och även grillplaster m.m. Vattnet är ganska långgrunt så det gå bra för hundar som är lite osäkra på att simma, eller för hundar som är äldre eller tröttar ut sig snabbt.

När du kommer till parkeringen vid infon/minigolfen så ska du gå bakom den och hålla snett upp till vänster för att komma till strandens bortre del. Man kan även gena framför minigolfen och hålla till vänster på stranden, men det är inte populärt. Gå en bra bit bort tills du ser en skylt som markerar vart du får bada din hund. Vid problem att hitta fråga i informationen vid minigolfen. Vara noga med parkeringsavgiften eftersom p-vakterna är flitiga där.

Hitta Gålö hundstrand och andra hundbad på våra interaktiva hundbadskarta eller läs mer om hundbad på vår blogg.

You may also read!

HYR KAJAK OCH TA MED HUNDEN

Åk kajak med hunden. Upplev naturen från vattnet på sommaren! Hyr kajak, kanadensare eller stand-up paddling från Kajakboden! Kajakboden inser att

Read More...

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

6 commentsOn GÅLÖ HUNDSTRAND

  • Vi var där igår. Vi var i princip helt ensamma där, så mopsen Hedwig kunde springa löst och hon hade så roligt. Helt fantastisk strand, kommer återkomma i sommar!

  • Till Terese, om du fortsätter en bit till norrut från den strand du besökte, så hittar du mindre stränder och där finns det inga lerhål.

    • Hej! Vart kan man åka då? Vi tänkte åka till Gålö imorgon med vår fralla men vill gärna bada själva.

  • Hej alla glada hundägare! Jag och min hund samt min kompis + hund var till Gålö för första gången. Kändes bra att åka till en strand där man kunde bada med sin hund. Men vilken besvikelse. Vadade ut i vattnet som var mycket gyttjigt. Slog i tån i en stor sten som ej gick att se då vattnet var så grumligt. Plötsligt for halva mitt ben ner i ett blålerahål. Detta är ingen plats för hundägaren att bad på. Vill inte låta gnällig men det var första och sista gången som jag besökte Gålö.

    Jag får leta vidare efter en fin (sand)strand där jag kan bada MED min hund.

  • Grattis Gålö, det är helt fantastiskt! Vi från Dalarö kommer och hälsar på er fantastiska strand i sommar. På Dalarö finns tyvärr ingenstans att bada ihop med sin hund, många tycker inte alls om hundar här!

  • Pingback: Hundvänliga Stockholm - Hundvänliga platser och produkter i Stockholm ()

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu