HALLOWEEN HUNDPROMENAD 2022

In Evenemang

Petit Halloween 2022 är årets läskigaste hundpromenad. I år är Petit Halloween både en digital och fysisk promenad. Var med där det som passar dig!

  • Mellan 27-31 oktober sker den digitala promenaden på sociala medier och du medverkar i promenaden på hemmaplan.
  • Söndagen 30 oktober anordnas den fysiska Halloween-promenaden på Greta Garbos Torg på Södermalm i Stockholm. Kom som du är eller klä ut dig och din pälskling.

Petit Halloween är ett välgörenhetsevent och tillägnas för fjärde året i rad den ideella organisationen Hundar Utan Hem som genom sitt fantastiska arbete räddar och omplacerar avlivningshotade hundar från hela Europa. Genom att anmäla er till promenaden skänker du valfri summa till Hundar Utan Hem. Pengarna går till veterinärvård och arbetet att hitta nya hem.

De första 50 som anmäler sig får en goodiebag hemskickad. Det kommer även att finnas 50 st goodiebags på plats! Håll utkik i eventet, mer info kommer på Facebook. Bjud in alla dina hundkompisar!

PS: Att klä ut sig och sin hund är givetvis frivilligt, vi förutsätter att varje hundägare känner sin hund bäst och vet vad den är bekväm med.

Vi ses i mörkret!

You may also read!

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

BOULEBAR

Slappna av, le och glöm vardagslunken för några timmar och spela boulespel med vänner. Boulebar bjuder inte bara på

Read More...

KAIROBADET HUNDSTRAND

Välkommen till Väsbys hundbadplats i Kairo Hundbadplatsen i Upplandsväsby ligger 200 meter norr om Kairobadet längs Runsavägen, vid Gamla Kairobadet.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu