HANDSFREE KOPPEL

In Produkter
Shabby Dog

Snygg på promenaden!

Jag trodde aldrig att jag skulle gilla super tjejiga grejer men när jag såg detta fick jag tänka om….

Shabby Dog

Ett super snyggt “handsfree” alternativ för oss tjejer när vi är ute och går med vovven! Ett tjockt klockarmband med matchande koppel, svårt att motstå eller vad säger ni? Jag tror att jag dreglade lite när jag först såg det men lyckades lugna ner mig tillräckligt för att fortsätta att titta på alla andra fantastiska produkter ifrån The Shabby Dog.

Jag lyckades även få syn på en matchande mobilhandväska och pedometer som skrivs upp på listan av kommande köp, men tror att jag då får svårt att säga att jag inte är en riktigt tjejig tjej då (även om jag skulle skylla på att det ar hundens val och inte mitt, hihihi)

Så om din hund är en riktig modekännare kommer den att älska blinget och det fashionabla modet från The Shabby Dog. Personligen är klockarmbandet en favorit eftersom det både är underbart snyggt och super praktiskt. Armbandet kommer i olika utseenden, färger och storlekar.

Nu är frågan, hur manlig skulle min sambo se ut när det är hans tur att gå ut med hunden? 😉

You may also read!

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

BLOOD CONE GLASSBAR

Hundglass serveras med ett leende som får svansar att vifta! Letar du efter en cool glassbar där du och

Read More...

DIGITAL HUNDPROMENAD 2020

Den 13-14 juni anordnas Agrias hundpromenad till förmån för hemlösa hundar på Hundstallet. I år är det femårsjubileum och

Read More...

One commentOn HANDSFREE KOPPEL

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu