HAPPY DOG FYRVERKERIFRITT NYÅR

In Evenemang

Bokningen till årets upplaga av Happy Dog 2015 är öppen! Ta med din fyrbenta vän och fira ett fyrverkerifritt nyår på Clarion Hotel Arlanda i slutet av året. Efter en stor succé de senaste åren, bjuder Clarion Hotel Arlanda Airport återigen hundar samt husse och matte till ett fyrverkerifritt nyår i ett garanterat fyrverkerifritt område runt flygplatsen. Perfekt för den skotträdda hunden.

Det har blivit så populärt att de tar bokningar redan för i år!

Clarion Hotel Arland förstår att det är viktig att hundar är glada och trygga och på hotellet kan de slappna av och njuta av god mat, gott i glaset, bästa sällskapet och en magisk miljö med utsikt att skåla till. I år ska de även bjuda upp till dans och erbjuder livemusik för matte och husse medan hunden vilar sig i lugn och ro.

Det kommer att finnas några middagsalternativ och sedan slår de upp dörrarna för glitter, nyårspuls och dans. Kika in på webbsidan för att lära mer och för bokningsförfrågan.

Foto från nordicchoicehotels.se
Foto från nordicchoicehotels.se

You may also read!

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

MADE x DOGGY BRUNCH

Var först med att upptäcka MADE.COMs nya husdjursmöbler! MADE.COM skapar högkvalitets designer möbler till ett rimligt pris. Allt från inredningsdetaljer

Read More...

RUN WITH YOUR DOG

RUN with your DOG bjuder dig och din fyrbenta springare till löpfest 2019! RUN with your DOG vill ge

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu