HÄRINGE SLOTT

In Caféer, barer och restauranger

Sveriges mest hundvänliga hotell

Häringe Slott är hundar alltid välkomna. De får bo i hotellet och vara i de flesta hotellrum, salonger och även i de flesta matsalarna. I restaurangen kan de även beställa från en speciell hundmeny som inkluderar rätter för hundar i storlekar från chihuahua till grand danos. Det finns kött och även vegetariskt alternativ till hundar, och ännu mer godbitar till husse och matte. 

Slottet är lika älskat av djur som av människor. Inte helt otippat kanske – naturreservatet är perfekt för långa promenader och fartfyllda lekar. Slottets historia är kantad av en imponerande skara av husdjur som bott där. Marguerite Wenner-Gren var en kär djurvän som omgav sig med ett stort och väldigt blandat entourage av husdjur som hon tog med sig vart hon än reste i världen. Det berättas om en gång på Miamis flygplats då fru Wenner-Gren skapade panik genom att släppa lös sina 16 medföljande hundar.

Bo på slottshotellet

Häringe Slotts hotellrum ligger utspidda i flyglarna runt omkring slottet. Alla delar på bjuder olika upplevelser, och inkluderar sviter, deluxerum, dubbelrum och familjesvit.

För en riktig slottsupplevelse kan man boka Greta Grabos egna ovala enkelrum, i original från 1930-talet, eller en svit eller deluxrum inredd av Pontus Djanaieff i en manlig 1930-tals stil.

Häringe Slott ligger i 137 91 Västerhaninge, ungefär 35 km från centrala Stockholm.

Äta på hotellet

Köket på Häringe Slott är öppet 7 dagar i veckan, och inbjuder till lunch alla veckans vardagar, middag varje kväll och brunch under helgerna. Maten är inspirerad av det franska köket. Här får man njuta av den goda maten oavsett ni bor på hotellet eller inte.

Hundar får följa med i restaurangen så klart, men notera att restaurangen är mycket populär, så se till att boka bord för att vara garanterad plats och säg till om du ska ta med hunden. 

You may also read!

TAVERNA BRILLO

Taverna Brillo i Östermalm är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Den stora matsalen omges av barer som erbjuder

Read More...

HAPPY DOG

Boka redan nu! Hotellrummen för Happy Dog 2022 är nu tillgängliga. Ta med dig hunden eller katten till Clarion Hotel

Read More...

FLYGA PRIVAT JET MED HUNDEN

Nu kan du boka din semester resa och ta med dig hunden i eget privatflyg. Så här semestrar

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu