HORNBACH

In Shopping
Hornbach

Ibland kan hundvänliga ställen finnas på den mest oväntade platser.

Jag gillade Hornbach innan, men nu tycker jag att det är jättebra! Det verkar som om man vill jobba på Hornbach, måste man vara vänlig, hjälpsam, kunnig… och en hundälskare!

Om du är som jag så tycker du mycket om att heminreda, du älskar hundar, och du tror att det enda som kan få dig att se tuffare ut än att bära ett elverktyg är att ha på dig ett verktygsbälte… då borde du också tycka om Hornbach!

Jag har varit till Hornbach många gånger, men jag gick nyligen dit för första gången med min hund. Jag testade verkligen deras hundvänlighet, eftersom jag var på väg hem från hundstranden och min blöta, stinkande hund välkomnades av all personal med öppna armar.

Hornbach är faktiskt härligt. Det är en gigantisk byggmarknad som ligger i Botkyrka och Sundbyberg i Stockholm. De har nästan allting för att göra ditt hem fint, t.ex verktyg, skruvar, spikar, konsoler, trädgård, belysning, ramar, tapeter, kakel, färg, och mycket mera.

På mitt förra besök till Hornback gick jag för att köpa hundmat, eftersom de också har ett stort sortiment djursaker. Medan min hund sneglat på alla ben och jag tittade på hundmat (och kikade på hundleksaker) blev jag stoppad bara för att bli tillfrågad om det var okej att ge min hund lite godis. Oj vad min hund blev glad! Inte bara fick hon godis, hon också fick stora kramar – och hennes blöta päls var inget problem!

Jag ska definitivt åka tilbaks igen… och kanske ska jag även köpa en verktygsbälte till mig nästa gång 😉

Tack Lovisa för fotot och till alla personal på Hornbach i Sundbyberg för en hel trevlig besök!

You may also read!

WIRSTRÖMS PUB

Gå på pubquiz med din hund! Om du skulle vilja gå på pubquiz, ta en öl, eller titta på fotboll

Read More...

JULBORD MED HUNDEN

Äta julbord med hund! Jul är tiden att spendera kvalitetstid med familjen, och tack vare några fantastiska restauranger kan alla

Read More...

JULMARKNAD MED HUNDCAFÉ

Hundcafé på Ålstensgatans Julmarknad På 1:a advent, den andra december kl 12-16 är alla välkomna till hundcafét på Ålstensgatans julmarknad i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu