HUND DEODORANT

In Produkter

Från pooh till ooh! Hund deodorant gör att din hund luktar gott!

Har din hund byggt upp svett i parken, eller mer sannolikt rullat i någon oidentifierbar stinkande artefakt i skogen? Där finns igen anledning till att få illaluktande kramar när nu kommer hem. Med hund deodorant kan du få din hund att ostinka, precis som man gör efter gymmet… eller?

Belly Dog kan hundägare köpa Neat Dog hund deodorant, en cologne spray för hundar som täcker och neutraliserar dålig lukt. Neat Dog deodorant ger långvariga friskhet för din hunds päls och hjälper till at hålla din fluffiga vän fräsch och parfymerad. Det lämnar en himmelsk god och långvarig lukt som vanilj & orange, peach, frangipani & chamomile, blossom eller pamplemousse & lavendar. Perfekt när det inte finns tid för att duscha.

Belly produkter, som produceras i Hamberg, Tyskland, är utformade för att förbättra hundarnas hälsa och välmående. Belly fokuserar på att använda naturprodukter med växtbaserade formler och återvunnen förpackning för att säkerställa bästa möjliga framtid för husdjur, deras ägare och planeten.

Belly säljer också hund muntvätt, schampo, balsam samt andra skönhet- och vårdprodukter. Beställa Belly produkter direkt på bellydog.de och få grattis frakt till Sverige.

För att få ännu mer omfattande/tokiga hunsskönhetsbehandlingar, kolla på hund parfym, pawdicure, och massage för hundar.

Alla foton från bellydog.de

You may also read!

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

BOULEBAR

Slappna av, le och glöm vardagslunken för några timmar och spela boulespel med vänner. Boulebar bjuder inte bara på

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu