HERTZ – HUND I HYRBILEN

In Resa

Nu får alla följa med på resan när du kör en hyrbil från Hertz – till och med vovven!

Skyddsgaller installeras som delar av utrymmena mellan bagage, hund och passagerarutrymme – allt för din, dina medpassagerares och hundens säkerhet.

När du kommer för att hämta din hundsäkra hyrbil har Hertz personal förberett bilen genom att montera in två skyddsgaller tillsammans med ett smutskydd. Det ena skyddsgallret hindrar att hund eller bagage kastas in i passagerarutrymmet vid eventuell häftig inbromsning, det andra delar av bagageutrymmet och skyddar din hund från fallande bagage.

Boka hyrbil med skyddsgaller för hund Priset för tjänsten är 500 kronor, inklusive moms, per hyrestillfälle. Vill du hyra under en längre period debiteras du för varje påbörjad månad. Uppge vid bokningstillfället om du planerar att ta med ditt husdjur i hyrbilen.

Läs mer och boka här.

hertz-

You may also read!

HALLOWEEN HUNDPROMENAD 2022

Petit Halloween 2022 är årets läskigaste hundpromenad. I år är Petit Halloween både en digital och fysisk promenad. Var

Read More...

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

One commentOn HERTZ – HUND I HYRBILEN

  • Dock 500:- är rätt dyrt, specieltl om man kanske bara behöver bilen 1-2 dagar. Lastgaller för att förhindra att bagage far in i passagerarutrymmet borde ju finnas ändå, och mellangaller är i vart fall inte jag med stor hud i behov av. Och har man en liten hund går den ju att ha i bur. Men det som jag verkligen undrar om är att det står att det tillkommer en obligatirsk saneringsavgift på 1250:-…att det skulle kunna tillkomma om man haft hund i bil utan lov vore ju en sak, men här låter det som det alltid gör det även om man bokat hundbil: “Du bokar denna lösning genom ringa till vårt bokningskontor på 0771-211 212 eller direkt till aktuellt biluthyrningskontor. Till följd av monteringsarbetet finns ett förbokningskrav på minst 24 timmar. Observera att en obligatorisk saneringsavgift på 1250 kr tillkommer vid varje bilhyra.”

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu