HERTZ – HUND I HYRBILEN

In Resa

Nu får alla följa med på resan när du kör en hyrbil från Hertz – till och med vovven!

Skyddsgaller installeras som delar av utrymmena mellan bagage, hund och passagerarutrymme – allt för din, dina medpassagerares och hundens säkerhet.

När du kommer för att hämta din hundsäkra hyrbil har Hertz personal förberett bilen genom att montera in två skyddsgaller tillsammans med ett smutskydd. Det ena skyddsgallret hindrar att hund eller bagage kastas in i passagerarutrymmet vid eventuell häftig inbromsning, det andra delar av bagageutrymmet och skyddar din hund från fallande bagage.

Boka hyrbil med skyddsgaller för hund Priset för tjänsten är 500 kronor, inklusive moms, per hyrestillfälle. Vill du hyra under en längre period debiteras du för varje påbörjad månad. Uppge vid bokningstillfället om du planerar att ta med ditt husdjur i hyrbilen.

Läs mer och boka här.

hertz-

You may also read!

HYR KAJAK OCH TA MED HUNDEN

Åk kajak med hunden. Upplev naturen från vattnet på sommaren! Hyr kajak, kanadensare eller stand-up paddling från Kajakboden! Kajakboden inser att

Read More...

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

One commentOn HERTZ – HUND I HYRBILEN

  • Dock 500:- är rätt dyrt, specieltl om man kanske bara behöver bilen 1-2 dagar. Lastgaller för att förhindra att bagage far in i passagerarutrymmet borde ju finnas ändå, och mellangaller är i vart fall inte jag med stor hud i behov av. Och har man en liten hund går den ju att ha i bur. Men det som jag verkligen undrar om är att det står att det tillkommer en obligatirsk saneringsavgift på 1250:-…att det skulle kunna tillkomma om man haft hund i bil utan lov vore ju en sak, men här låter det som det alltid gör det även om man bokat hundbil: “Du bokar denna lösning genom ringa till vårt bokningskontor på 0771-211 212 eller direkt till aktuellt biluthyrningskontor. Till följd av monteringsarbetet finns ett förbokningskrav på minst 24 timmar. Observera att en obligatorisk saneringsavgift på 1250 kr tillkommer vid varje bilhyra.”

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu