HUNDÖL

In Produkter
Hund öl

Det är FREEEEEEEDAG! Därför tänkte vi att ha det lite roligt idag på Hundvänliga Stockholm.

Fredag kväll är ett bra tillfälle att mysa och att slappna av med en after-work öl. Det enda som skulle göra det bättre är om du kunde dricka en öl med dina kära vänner – även dina fyrbenta vänner! Det fick oss att fundera… skulle du, om du kunde, dela en öl med din hund?

Till vår förvåning finns det öl till hundar i flera länder. Det är förstås alkoholfritt och utan kolsyra, men dessutom innehåller det hälsosamma vitaminer och glukosamin. Enligt skaparna smakar det som nötkött eller kyckling så det är en god och nyttig belöning till din hund.

Shitzu brew

I USA verkar det som den mesta kända är Bowser Beer. De säljer hundöl med olika smaker och de även har hundsnacks som tilltugg till ölen. Man kan även skapa personliga etiketter till ölflaskorna med ett foto av sin egen hund och ett namn eller slogan. Etiketten “I don’t give a shituzu” fick mig att le.

I USA finns även hundölen Buddy Brew samt Happy Tail Ale. I Australien finns det DB Dog Beer som är en parodi av Australiens kända VB Victoria Bitter och i Tyskland kan man köpa Schwanzwedler Hunde Bier.

Om din hund är en mjukis och inte vill dricka öl, finns det några mjukis leksaker i form av ölflaskor också. Våra favoriter är Grrrona från Haute Diggity Dog och Heini-Sniffin från Tuffys.

Men kan man köpa hundöl i Sverige? Så vitt vi kan se, säljs inte hundöl i Sverige men om din hund har lust att tugga på en öl så kan man beställa en Grrrona i Sverige från Picazoo.

Kanske inte öl är en sak man tänker på när man tänker på hundvänlighet (det är bara lite skoj) men när allt kommer omkring, hemma hos dig är det hundvänligaste stället för din hund. Så ta en öl och stanna hemma ikväll. Kanske du ska bjuda in dina tvåbenta vänner så du har en bra ursäkt för att tända grillen också. Skål!

Hund öl

OBS: Alkohol och jäst är farligt för hundar så ge aldrig en hund öl som är gjord för människor, inte ens alkoholfri. 

You may also read!

SUBWOOFER IPA

Knäck en öl med sin bästa vän. Hundägare har kanske inte behärskat att undvika "the look" från hunden när de

Read More...

NY HUNDRASTGÅRD I TUNGELSTA

Ny hundpark för fyrbenta i Haninge. I slutet av förra året invigde Haninge Kommun en ny hundrastgård i Tungelsta, och

Read More...

CAFÉ TVÅ BÖNOR

Hundvänlig frukost, lunch och afternoon tea. Café Två Bönor är ett lokalt café i Norra Djurgårdsstaden med fokus på god

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu