HUNDAR UTAN HEM DAGEN 2018

In Evenemang

Lördagen den 25:e augusti mellan kl 12.00 och 16.00 äger årets Hundar Utan Hem-dag rum! Alla hundälskare är varmt välkomna: inklusive er som har adopterat en hund från Hundar Utan Hem, er som vill, och alla andra som vill ha roligt med andra hundägare medans man hjälper hemlösa hundar hitta deras nya familjehem.

Dagen är som vanligt späckad med roliga aktiviteter för både människor och hundar och våra volontärer kommer se till att du varken behöver ha tråkigt eller vara hungrig. Det kommer bland annat finnas ett stort utbud av både mat och fika och vi fokuserar på att det ska vara gott, nyttigt och vegetariskt.

För att aktivera dig under dagen kan du anmäla dig för att bland annat:

  • Testa Nose Work
  • Gå med i aktiveringspromenad med dog parkour
  • Öva på hundmöten
  • Ta fina bilder på din hund med vår proffsfotograf

På dagen kommer Hundar Utan Hem även sälja diverse hundsaker, kläder, DNA-tester samt lotter med många fina vinster. Alla intäkter under denna dag går oavkortat till att hjälpa fler behövande hundar och vi tar emot både swish, kort- och kontantbetalning.

Dagen sker i Hagaparken, södra delen av parken (vid tennisbanorna) Solna/Stockholm. Ta gärna med er egna filtar och/eller stolar så ni kan njuta av dagen på bästa sätt!

 

You may also read!

ÅKA BZZT MED HUNDEN

Bzzt är små, eldrivna taxipodar för korta resor i city. De är sjukt snabba och är jättemycket billigare än

Read More...

GREASY SPOON

Brunch med hunden Tekniskt, ska brunch ske mellan frukost och lunch, och vanligtvis på helgerna. Men regler är till för att

Read More...

KERSTIN OCH BRITT

Kerstin & Britt är en nyöppnad restaurang - caféconcept på Saltsjö-duvnäs och Norrbro i Stockholm - Båda caféerna är uttalat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu