HUNDBAD I STOCKHOLM

In Hundbad

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? Kolla på Hundvänliga Stockholms hundbadskatagori och interaktiva hundbadskarta för att hitta hundstränder och badplatser runt stan där hundar kan doppa sina tassar.

 

10713098 – happy dog bulldog playing with apple

You may also read!

ÅKA BZZT MED HUNDEN

Bzzt är små, eldrivna taxipodar för korta resor i city. De är sjukt snabba och är jättemycket billigare än

Read More...

GREASY SPOON

Brunch med hunden Tekniskt, ska brunch ske mellan frukost och lunch, och vanligtvis på helgerna. Men regler är till för att

Read More...

KERSTIN OCH BRITT

Kerstin & Britt är en nyöppnad restaurang - caféconcept på Saltsjö-duvnäs och Norrbro i Stockholm - Båda caféerna är uttalat

Read More...

10 commentsOn HUNDBAD I STOCKHOLM

 • Det finns en liten hundstrand i Ålstensparken i Bromma. Och cafeet vid Åkeshovs slott (också Bromma, numera med Hundens hus i samma byggnad) är hundvänligt.

 • Hej
  Jag letar efter ett hundbad där man kan komma till om man är äldre med rullator, Alla hundbad ligger så långt borta från vägen att det är svårt att ta sig till om man är äldre och svårt att gå.

 • Hej! Är det någon som vet om det är tillåtet att ha hund med sig vid Kanaanbadet??

 • Det finns en hundbadplats i väsby oxå. Man åker ner vid ridskolan som ligger efter kairobadet. Se sista 50 meterna får man promenera men det är en riktig parkering och hela området är ganska stort 🙂

 • Saknar badplatsen vid Basets gård ute i Järfälla (mälaren). Visserligen litet men populärt bland hundägare sedan 80- 90-tal.

 • Hej! En underlig detalj angående hundbadet på Långholmen (som ligger i hundrastningsområdet); Där har de smackat upp en skylt om att hundar inte är tillåtna på badplatsen mellan 1 juli – 31 augusti!(?)

  Jag har mailat kommunen och frågan vad som försiggår, vänta på svar. Men så ni vet så är det just nu inte tillåtet med hundar där enligt skyltningen..

  • Fast det är ju inte hundbadet som de satt skylten vid. Hundbadet ligger ju under Västerbron om man fortsätter på den gången.

 • Hundbadet i Åkersberga är fel adress till. Har inte kordinaterna men den är i slutet av Strandpromenaden, Åkersberga om man söker på google maps.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu