HUNDBAD I STOCKHOLM

In Hundbad

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? Kolla på Hundvänliga Stockholms hundbadskatagori och interaktiva hundbadskarta för att hitta hundstränder och badplatser runt stan där hundar kan doppa sina tassar.

 

10713098 – happy dog bulldog playing with apple

You may also read!

ZUM FRANZISKANER

Kan man lära en gammal hund nya tricks? Zum Franziskaner är en av världens äldsta restauranger och Bierhalle. Med anor

Read More...
Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

10 commentsOn HUNDBAD I STOCKHOLM

 • Det finns en liten hundstrand i Ålstensparken i Bromma. Och cafeet vid Åkeshovs slott (också Bromma, numera med Hundens hus i samma byggnad) är hundvänligt.

 • Hej
  Jag letar efter ett hundbad där man kan komma till om man är äldre med rullator, Alla hundbad ligger så långt borta från vägen att det är svårt att ta sig till om man är äldre och svårt att gå.

 • Hej! Är det någon som vet om det är tillåtet att ha hund med sig vid Kanaanbadet??

 • Det finns en hundbadplats i väsby oxå. Man åker ner vid ridskolan som ligger efter kairobadet. Se sista 50 meterna får man promenera men det är en riktig parkering och hela området är ganska stort 🙂

 • Saknar badplatsen vid Basets gård ute i Järfälla (mälaren). Visserligen litet men populärt bland hundägare sedan 80- 90-tal.

 • Hej! En underlig detalj angående hundbadet på Långholmen (som ligger i hundrastningsområdet); Där har de smackat upp en skylt om att hundar inte är tillåtna på badplatsen mellan 1 juli – 31 augusti!(?)

  Jag har mailat kommunen och frågan vad som försiggår, vänta på svar. Men så ni vet så är det just nu inte tillåtet med hundar där enligt skyltningen..

  • Fast det är ju inte hundbadet som de satt skylten vid. Hundbadet ligger ju under Västerbron om man fortsätter på den gången.

 • Hundbadet i Åkersberga är fel adress till. Har inte kordinaterna men den är i slutet av Strandpromenaden, Åkersberga om man söker på google maps.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu