HUNDBAD I STOCKHOLM

In Hundbad

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund?

På Hundvänliga Stockholms hundbadskatagori och interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundstränder och badplatser runt stan där hundar kan doppa sina tassar.

10713098 – happy dog bulldog playing with apple

You may also read!

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

MADE x DOGGY BRUNCH

Var först med att upptäcka MADE.COMs nya husdjursmöbler! MADE.COM skapar högkvalitets designer möbler till ett rimligt pris. Allt från inredningsdetaljer

Read More...

RUN WITH YOUR DOG

RUN with your DOG bjuder dig och din fyrbenta springare till löpfest 2019! RUN with your DOG vill ge

Read More...

10 commentsOn HUNDBAD I STOCKHOLM

 • Det finns en liten hundstrand i Ålstensparken i Bromma. Och cafeet vid Åkeshovs slott (också Bromma, numera med Hundens hus i samma byggnad) är hundvänligt.

 • Hej
  Jag letar efter ett hundbad där man kan komma till om man är äldre med rullator, Alla hundbad ligger så långt borta från vägen att det är svårt att ta sig till om man är äldre och svårt att gå.

 • Hej! Är det någon som vet om det är tillåtet att ha hund med sig vid Kanaanbadet??

 • Det finns en hundbadplats i väsby oxå. Man åker ner vid ridskolan som ligger efter kairobadet. Se sista 50 meterna får man promenera men det är en riktig parkering och hela området är ganska stort 🙂

 • Saknar badplatsen vid Basets gård ute i Järfälla (mälaren). Visserligen litet men populärt bland hundägare sedan 80- 90-tal.

 • Hej! En underlig detalj angående hundbadet på Långholmen (som ligger i hundrastningsområdet); Där har de smackat upp en skylt om att hundar inte är tillåtna på badplatsen mellan 1 juli – 31 augusti!(?)

  Jag har mailat kommunen och frågan vad som försiggår, vänta på svar. Men så ni vet så är det just nu inte tillåtet med hundar där enligt skyltningen..

  • Fast det är ju inte hundbadet som de satt skylten vid. Hundbadet ligger ju under Västerbron om man fortsätter på den gången.

 • Hundbadet i Åkersberga är fel adress till. Har inte kordinaterna men den är i slutet av Strandpromenaden, Åkersberga om man söker på google maps.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu