Facebook RSS
Home » Hundbad » HUNDBAD I STOCKHOLM
formats

HUNDBAD I STOCKHOLM

Published on June 9, 2018 in Hundbad, I fokus

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? Kolla på vår hundbadskatagori och interaktiva hundbadskarta för att hitta hundstränder och badplatser runt stan där hundar kan doppa sina tassar.

Hundbad karta

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
10 Comments  comments 

10 Responses

 1. Linda

  Det finns en liten hundstrand i Ålstensparken i Bromma. Och cafeet vid Åkeshovs slott (också Bromma, numera med Hundens hus i samma byggnad) är hundvänligt.

 2. My

  Hej
  Jag letar efter ett hundbad där man kan komma till om man är äldre med rullator, Alla hundbad ligger så långt borta från vägen att det är svårt att ta sig till om man är äldre och svårt att gå.

 3. Marie

  Hej! Är det någon som vet om det är tillåtet att ha hund med sig vid Kanaanbadet??

 4. Sarah

  Det finns en hundbadplats i väsby oxå. Man åker ner vid ridskolan som ligger efter kairobadet. Se sista 50 meterna får man promenera men det är en riktig parkering och hela området är ganska stort :)

 5. Hans

  Saknar badplatsen vid Basets gård ute i Järfälla (mälaren). Visserligen litet men populärt bland hundägare sedan 80- 90-tal.

 6. Amanda

  Hej! En underlig detalj angående hundbadet på Långholmen (som ligger i hundrastningsområdet); Där har de smackat upp en skylt om att hundar inte är tillåtna på badplatsen mellan 1 juli – 31 augusti!(?)

  Jag har mailat kommunen och frågan vad som försiggår, vänta på svar. Men så ni vet så är det just nu inte tillåtet med hundar där enligt skyltningen..

  • Carina

   Fast det är ju inte hundbadet som de satt skylten vid. Hundbadet ligger ju under Västerbron om man fortsätter på den gången.

 7. Helén Eimar

  Hundbadet i Åkersberga är fel adress till. Har inte kordinaterna men den är i slutet av Strandpromenaden, Åkersberga om man söker på google maps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Why ask?