HUNDENS HUS HUNDFRISÖRELEVER

In Evenemang

Fre- söndag den 22-24/5 har några av Hundens Hus hundfrisörelever ett par dagar med praktik och de söker hundar att pjoska med för att öva sig under deras utbildning. Hundens Hus är nordens största privata utbildningsföretag som ger gedigna, kvalitetssäkrade yrkesutbildningar till de som vill jobba med hundar.

På praktikantens helg ska hunden blir inlämnad av husse/matte och hämtas någon timme senare. Din hund kommer att bli klippt runt tassar, öron m.m. samt bli badad av en elev under uppsikt av läraren.

Har ni en klippras eller blandraser och har lust att vara med så kostar det endast 150 kr/hund (lärlingspris) som betalas i förskott. Kontakta Hundens Hus för att boka in din hund. Din hund kommer inte bara komma ut ren och fin, du kommer också hjälpa de som ska dedikera sin karriär åt hundar. Det är en win-win situation för alla!

grooming-hundens-hus

Hundens Hus ligger på Årsta Skolgränd 1.

You may also read!

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

BLOOD CONE GLASSBAR

Hundglass serveras med ett leende som får svansar att vifta! Letar du efter en cool glassbar där du och

Read More...

DIGITAL HUNDPROMENAD 2020

Den 13-14 juni anordnas Agrias hundpromenad till förmån för hemlösa hundar på Hundstallet. I år är det femårsjubileum och

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu