Facebook RSS
Home » Evenemang » HUNDLÖPET XTREME 2017
formats

HUNDLÖPET XTREME 2017

Published on April 23, 2017 in Evenemang

Vi har pratat och varit involverade i det underbara Hundlöpet som är varje år i Stockholm (och andra städer) i September, men i år ordnar man för första gånget Hundlöpet Xtreme!

Att Hundlöpet Xtreme är ”lite tuffare” är en underdrift. Detta lopp kräver mer än vanlig vardagsträning för både hund och hundlöpare. Uthållighet som en Husky och en envishet som en Terrier är två bra egenskaper om man ska delta i Hundlöpet Xtreme.

Det finns två olika längder på loppet.  15 km som är en bana som inger respekt. Hit anmäler du dig som är en van terränglöpare med god kondition och har en hund som du vet kan vara ute en längre sträcka. Man kan även springa 7,5 km som är en betydligt ”snällare” runda, men kräver trots detta sin kvinna/man för att ta sig i mål.

Loppet är 14 Maj 2017 i Ursvik i Sunbyberg. Man kan anmäla sig till och med 10 Maj för en kostnad av 350:-

Screen Shot 2017-04-23 at 20.16.05

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
2 Comments  comments 

2 Responses

  1. Coolt alltså! Ska anmäla hunden till årets lopp!

  2. Vad man hittar online ibland! Extreme löp för hundar… and why not? Kommer de inte efter vargarna, efter allt? Alla hundar har den gnistra för att bevisa hur duktiga de är, så jag kan bara tänka mig hur glada måste de vara för att klara ett sånt löp. De blir de absoluta bästa “good boys/girls” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Why ask?