HUNDSTALLETS JULMARKNAD – 1 DEC 2012

In Evenemang
Hundstallet Julmarknad

Du kan göra en god gärning den här julen genom lite julshopping på Hundstallets Julmarknad. Den 1 december drar Hundstallet igång en julmarknad mellan klockan 12.00 och 16.00 där man kan avnjuta lite julfika, köpa en julkrans, julpynt eller lite julgodis. Alla intäkter från marknaden går till att hjälpa Hundstallets omplaceringshundar. Så det är mer än bara en rolig dag för alla!

Hundstallet (Svenska Hundskyddsföreningen) drivs av en ideell förening som tar hand om hemlösa hundar och hjälper dem att hitta ett nytt hem. Föreningen har inga generella bidrag från samhället utan är beroende av donationer och bidrag från allmänhet och näringsliv. Hundstallet tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan året om.

Runt klockan 12.30 samt 14.30 kommer Helen Friberg, pedagogikansvarig, och Jessica Kallin, operativt ansvarig att hålla en föreläsning om Hundstallets arbete. Biljetter finns att köpa i receptionen samma dag från klockan 12.00 och kostar 20 kronor. Svenska Sennenhundklubben kommer och hälsar på med två ekipage hund och vagn. Och det blir hundparad med Hundstallets hundar som går av stapeln 12.30 samt 14.30!

Julmarknaden är i Hundstallets lokaler på Åkeshovs Gårdsväg 10 i Bromma (ganska nära Åkeshovs tunnelbanestation).

God jul!

Hundstallet Julmarknad

You may also read!

Ralph Lauren kläder för hundar

Dress for success! I alla fall din hund... Vintern kommer och våra hundar kan känna sig frusna. Om du vill

Read More...

HOTELL ESPLANADE

Söker ni hotell med bästa adress i Stockholm som dessutom välkomnar lurviga fyrbenta gäster? Med detta förslag så kommer

Read More...

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu