HUNDSTALLETS JULMARKNAD – 1 DEC 2012

In Evenemang
Hundstallet Julmarknad

Du kan göra en god gärning den här julen genom lite julshopping på Hundstallets Julmarknad. Den 1 december drar Hundstallet igång en julmarknad mellan klockan 12.00 och 16.00 där man kan avnjuta lite julfika, köpa en julkrans, julpynt eller lite julgodis. Alla intäkter från marknaden går till att hjälpa Hundstallets omplaceringshundar. Så det är mer än bara en rolig dag för alla!

Hundstallet (Svenska Hundskyddsföreningen) drivs av en ideell förening som tar hand om hemlösa hundar och hjälper dem att hitta ett nytt hem. Föreningen har inga generella bidrag från samhället utan är beroende av donationer och bidrag från allmänhet och näringsliv. Hundstallet tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan året om.

Runt klockan 12.30 samt 14.30 kommer Helen Friberg, pedagogikansvarig, och Jessica Kallin, operativt ansvarig att hålla en föreläsning om Hundstallets arbete. Biljetter finns att köpa i receptionen samma dag från klockan 12.00 och kostar 20 kronor. Svenska Sennenhundklubben kommer och hälsar på med två ekipage hund och vagn. Och det blir hundparad med Hundstallets hundar som går av stapeln 12.30 samt 14.30!

Julmarknaden är i Hundstallets lokaler på Åkeshovs Gårdsväg 10 i Bromma (ganska nära Åkeshovs tunnelbanestation).

God jul!

Hundstallet Julmarknad

You may also read!

HALLOWEEN HUNDPROMENAD 2022

Petit Halloween 2022 är årets läskigaste hundpromenad. I år är Petit Halloween både en digital och fysisk promenad. Var

Read More...

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu