HUNDVANDRING ÄVENTYR

In Evenemang
Hundvandring

Den 5 maj kl. 10-14 erbjuder 52 Adventures och Hundreda en hundvandring där du och din fyrfota vän är välkommen till det i grönskande kulturlandskapet i Angarnssjöängen, norr om Stockholm.

52 Adventures handlar om drivkraften i att vara ute i naturen och organiserar ett litet äventyr med friluftstema varje helg under hela året. Det körs av Gunnika (och hennes äventyrshund Diesel) och hon säger att hon startade 52 Adventures för att visa att det är möjligt att ha ett litet äventyr i vardagen som inte behöver vara så extremt.

På 5:de maj samarbetar 52 Adventures med Hundreda för att ordna en hundvandring för alla som gillar att vara ute i naturen och vill spendera kvalitétstid med sin hund. Med på vandringen är erfarna hundtränare som tipsar om aktivering och träning för din hund. Passa på att kombinera den härliga känslan av att vara ute i naturen med en lärorik stund för dig och din hund. Under vandringen tar gruppen en välbehövlig paus i det gröna för att fika.

Hundvandring äventyr kosta 555 kr och ingår guidad vandring, enklare fika och Hundredas duktiga hundtränare. Anmäl er genom att skicka ett mail till info@52adventures.se

Hundvandring

Tack Gunnika för tipset om ditt hundäventyr!

You may also read!

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

BOULEBAR

Slappna av, le och glöm vardagslunken för några timmar och spela boulespel med vänner. Boulebar bjuder inte bara på

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu