HUNDVÄNLIG EVENEMANGSLOKAL

In Tjänster
Skogsbo Gård fest

Planerar du ett bröllop, fest, konferens, föredrag, möte eller ett annan evenemang där hundar kan vara på gästlistan? Då kan Skogsbo Gård vara den perfekta lokalen för dig!

Den vackra Skogsbo Gård ligger vid i Ålstens skog i Bromma vid Mälaren och huset och den omgivande trädgården trivs man definitivt i. Huset har inretts smakfullt av Madhu Nordström och Fernando Gylling och borde verkligen imponera på gästerna vid ditt event.

Skogsbo Gård kan hyras per timme, dag eller längre perioder för att arrangera ditt evenemang i en spektakulär omgivning. Man kan hyra hela huset eller bara ett rum efter behov.

Den trevliga personalen på Skogsbo Gård kan hjälpa dig med catering, inklusive mat, dryck och vacker bordsdukning och dekoration. De kan också ordna projektor och duk om det behövs, men om ni hellre vill ta hand om mat och dryck själva så går det bra.

Gårdens koncept är avslappning och inspiration som berikar och stimulerar.

Det spelar ingen roll om du inte har något evenemang planerat – Du kan alltid besöka Skogsbo Gårds hundvänligt café som är öppet varje helg från kl 10. Här kan du fika med hunden i en trevlig miljö (de säljer även hundgodis till våra små vänner!)

 

Skogsbo Gård ligger på Ålstens Skogsväg 14 i Bromma, ungefär 10 minuter från stan med bil och lätt att hitta till med lokaltrafik. Hitta det på vår interaktiva karta.

You may also read!

Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

H&M Hundkläder

Billiga hundkläder av H&M När det är viktigt att vara varm men fortfarande cool, fast det svider i plånboken, då

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu