IKEA HACKERS

In Aktiviteter

Pyssel åt hunden med Ikea produkter.

Om du tycker du är händig och letar efter ett litet helg-projekt, kanske du kan bygga en ny sak till din hund med idéer från Ikea Hackers.

Ikea Hackers är en webbsida där folk kan dela deras idéer om hur man kan modifiera, förbättra eller försköna produkter från Ikea för att skapa någonting lite mer unikt eller annorlunda. I grund och botten, du tar en vanlig produkt från Ikea, kastar bort monteringsanvisningen och förvandlar det till något annat.

På webbsidan kan du hitta några kul idéer för hundprodukter (och mycket annat). Nedanför visar vi några exempel, men kanske du kan hitta på något annat eller dela din egen idé.


Matplats för gamla hundar

MatskålOm du vill ha en snygg matplats för din hund, eller vill hjälpa en gammal hund genom att lyfta skålen när de äter, kan du göra ett hundmatbord från ett Ikea Lack bord.


Säng

HusdjurssängBilden är av en katt, men denna säng kunde även passa bra för en liten hund också. Det är gjorde av en Duktig docksäng.


Agility utrustning

AgilityFörvandla en Saltan Lade ribbotten till din egen agility utrustning


Fönster hylla för korta hundar

Hund fönster hyllaOm du har höga fönstrer i ditt hem som gör det svårt för din hund att övervaka ‘deras’ gata, då kan du bygga en fönster hylla från en Fabian väghylla och Irma pläd & kudde.


Hundbox

Säker platsDet här är en kattlåda, men vi tycker det kunde användas som en säng för hundar.


Matskålshållaren

MatskålDen här rejäla matskålshållaren har gjorts av ett Ekby Järpen hyllplan


Kök häng för hundar

Om din hund tycker om att hänga med i köket, kanske du kan överväga en Faktum hundsäng som ligger under bänkskivan.


Regnjacka

RegnjackaVi tror om vi ‘hacked’ en regnjacka av en blå Ikea påse och tog ut hunden skulle hon känna sig såååå generad om hon träffade en hundkompis ute! Hur som helst den är ett annat Ikea hack om du vågar!


You may also read!

Ralph Lauren kläder för hundar

Dress for success! I alla fall din hund... Vintern kommer och våra hundar kan känna sig frusna. Om du vill

Read More...

HOTELL ESPLANADE

Söker ni hotell med bästa adress i Stockholm som dessutom välkomnar lurviga fyrbenta gäster? Med detta förslag så kommer

Read More...

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu