JULTRÖJOR

In Produkter
Jul tröja

Stakars hund, och stackars mig! Husse har blivit galen!

När min pojkvän sa att han hade hittat en perfekt present till mig och min hund till jul, blev jag glatt nyfiken. Oj vad roligt, tänkte jag. Det var tills han skickade en länk till denna fula stickade tröja som har en bild av tre renar som har lite ‘sexy time’… Hmmm.

Cool Stuff som säljer tröjorna säger att motivet visar vad Rudolf med röda mulen och hans vänner sysslar med när de inte flyger runt med tomten eller pulsar omkring i snö.

Man kan köpa ett matchande sett för man, kvinnor och hund. Jag kan inte rekommendera denna för en julklapp eftersom ingen skulle öppna en sådant grej och tänka “hurra, det är precis vad jag har letat efter!” Jag tror även hunden skulle springa och glömma sig. Hur som helst tänkte jag att jag skulle dela det med er, eftersom jag tror det är inte bara är min pojkvän som har en sjuk humor (åtminstone hoppas jag det iaf).

Även om de är inte så fina, håller de människa och hund varm och får dig att skratta. Och det kommer vara jag som skrattar bäst när jag tar på mig min julklapp och går runt Stockholm medan jag stolt håller min pojkväns hand…

Jul tröjaJul hundtröja

You may also read!

HALLOWEEN HUNDPROMENAD 2022

Petit Halloween 2022 är årets läskigaste hundpromenad. I år är Petit Halloween både en digital och fysisk promenad. Var

Read More...

KALMARSAND HUNDBAD

Det finns en särskilt anvisad plats i Kalmarsand där det är tillåtet för hundar att bada. Hundbadet ligger till

Read More...

KAPTENSSTUGAN

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe,

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu