KAPTENSSTUGAN

In Caféer, barer och restauranger

Kaptensstugan är ett underbart café vid Kyrkviken på Lidingö inredd i din gamla mormors anda med hembakat, gott kaffe, luncher & fullständiga rättigheter. Sagolik trädgård. Pang i bygget.

Ett litet sommarcafé med en stor historia. Stått solid sedan 1860-talet när fiskargubbarna flyttade in för att sedan 10 år senare äntras av Kapten E Jansson med stor familj. Efter det har kaptenerna avlöst varandra fram till sent 1960-tal. 2015 öppnades stugans café dörrarna.

Katpensstugan café känns man som hemma med den mysiga familjeatmosfären och mormorsinredningen. Menyn erbjuder alltifrån goda smörgåsar till dagens hemlagade varma eller kalla maträtter. De har fullständiga rättigheter, där vin, öl och sprit sortimentet växlar utifrån årstid och efterfrågan. Sortimentet i tårtdisken varierar från dag till dag men med alltid lika fina bakverk men framförallt så är det mesta bakat i stugans egna lilla kök. Espressokaffe illy kommer ifrån Italien och bryggkaffet är mellanrost från Gevalia.

Kaptensstugan bjuder matte & husses små älsklingar på en köttbulle el två! Zigge som är stugans egna vovve och hans kompis Sahara är oftast på plats och jobbar hårt för att säkerställa att alla gäster blir mätta och glada.

Kaptensstugan ligger på Lidingö precis bredvid Lidingö Kyrka nere vid Kyrkviken. Adressen är Klubbvägen 2. Det finns parkering bredvid stugan. Åker du kommunalt från Ropsten så är det buss 204, 205, 211, 212 och 238 som gäller. Hållplatsen ni stiger av vid heter Kvarnen

You may also read!

HALLOWEEN HUNDPROMENAD 2022

Petit Halloween 2022 är årets läskigaste hundpromenad. I år är Petit Halloween både en digital och fysisk promenad. Var

Read More...

KAIROBADET HUNDSTRAND

Välkommen till Väsbys hundbadplats i Kairo Hundbadplatsen i Upplandsväsby ligger 200 meter norr om Kairobadet längs Runsavägen, vid Gamla Kairobadet.

Read More...

TAVERNA BRILLO

Taverna Brillo i Östermalm är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Den stora matsalen omges av barer som erbjuder

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu