KLANG MARKET

In Caféer, barer och restauranger

Är du ut efter en stilfull bar och restaurang som är 100% hundvänligt?

Samla eran pälskling, älskling eller vänner och njut av god mat med uppfriskande dryck till bra musik i skön miljö på Klang Market. Här serveras lunch, brunch, middag och AW – fyrbenta får förstås hänga med!

Man känner smooth vibben direkt när man klättra in på Klang. Som namnet står för tar det inte länge till man hör det härliga klang-ljudet som kommer av två glas som skålar. Den vänliga personalen springer runt och tar hand om alla gäster, även hundar får lika mycket uppmärksamhet som människor.

Menyerna på alla måltider är stora och goda – det finns allt från eggs-benedict till brunch, burgers till lunch och pizza till middag. Det finns även ett brett utbud av glutenfritt och flera veganska samt vegetariska alternativ på menyn. Afterwork-menyn är fylld till bredden med signaturdrinkar, gin & tonics, färgglada cocktails, kaffedrinkar, öl, vin och välsmakande tilltugg.

Hundar är välkomen till Klang Market på Erik Dahlbergsallén 18 Karlaplan, Långholmsgatan 17-21 Hornstull och även Gamla Torget 5 Uppsala.

*Alla bilder från klangmarket.se

You may also read!

TAVERNA BRILLO

Taverna Brillo i Östermalm är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Den stora matsalen omges av barer som erbjuder

Read More...

HAPPY DOG

Boka redan nu! Hotellrummen för Happy Dog 2022 är nu tillgängliga. Ta med dig hunden eller katten till Clarion Hotel

Read More...

FLYGA PRIVAT JET MED HUNDEN

Nu kan du boka din semester resa och ta med dig hunden i eget privatflyg. Så här semestrar

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu