MECURE HUNDVÄNLIGT HOTELL

In Resa

Hotellkedjan Mercure Hotel öppnar upp för hundar! Här får din hund ett varmt välkomnande med egen incheckning, välkomst-kit, en varm och mysig hundbädd, matskålar och lite annat smått och gott.

Hundar är även välkommen att dinera tillsammans med husse/matte i matsalen! Utöver den vanliga middagsmenyn finns en speciellt framtagen hundmeny med köttiga godsaker såsom tuggpinne á la canard (med smak av anka) och Boeuf Bourguignon.

Förra året öppnade den franska hotellkedjan Mercure Hotels tre hotell i Sverige – och nu är även hundar välkomna. “Vi tror och hoppas att vårt nya, hundvänliga hotell kommer att bli en favorit hos alla hundar såväl som hussar och mattar som inte vill resa utan sina bästa vänner. Våra hjärtan har alltid klappat för hundar av alla de slag, och det är så kul att vi nu kan hälsa även dem välkomna till oss” säger Malin Widmarc-Nilsson från Mecure Hotels.

Mercure Hotels nya hundvänliga koncept kommer att lanseras på Stockholm Hundmässa den 13-14 december. Hotellen finns i Stockholm, Nyköping och Malmö. Vilken super nyhet – tack Mecure!

 

Tack Karin P för tipset om Mecure Hotell!

You may also read!

ZUM FRANZISKANER

Kan man lära en gammal hund nya tricks? Zum Franziskaner är en av världens äldsta restauranger och Bierhalle. Med anor

Read More...
Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu