PET HEAD

In Produkter
Pethead

Hösten är den perfekta årstiden för hundar att bli våta och illaluktande. Hundarna tycker säkert om det, men för oss människor som helst vill att våra hundar och hus ska lukta rent och fräscht, är kanske Pet Head från Tigi lösningen.

Deras produkter inkluderar:

  • Dirty talk luktreducerande schampo
  • Feeling flaky för torr och känsliga hud
  • Furtatic hårbalsam för hundar med krulligt hår
  • Fur ball detangling spruta
  • High maintenance lämna-in balsam
  • Med mera!

Det kommer med en varning om att Pet Head produkter är bara för ‘cool pets’ och jag tror att min hund är cool nog. Jag har redan ‘dirty talk’ schampot för riktiga smutsiga dagar och ‘dry clean’ sprayen som funkar som en deodorant som luktar gott.

Om du vill inte har din hund lukta bättre än dig, kan du köpa Bed Head hårprodukter för människor 😉

Med en snabb sökning i Google kan man lätt hitta många platser i Sverige som säljer Pet Head och Bed Head produkter, både i online and riktiga affärer.

Tyvärr spelar det ingen roll hur bra ett hundschampo är, min hund tycker fortfarande att det suger att bada. Men jag tror att Pet Head är bra för hundar… och även bättre för människornas näsor.

Pethead

You may also read!

MATILDE

Psst, hundar i Sundbyberg - säga till dina människor att det finns en superbra hundvänlig italiensk restaurang i 'the

Read More...

ARTILLERIET

Kunde denna restaurang vara Stockholms hundvänligaste? Det påstår Restaurang Artilleriet! Som hundägare kan du vara lugn, din fyrbenta bästa vän

Read More...

RESTAURANG BLECK

Ta en hundvänlig brunch i solskenet! På Restaurang Bleck kan man njuta en solig brunch med två- och fyrbenta vänner. Menyn

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu