PET HEAD

In Produkter
Pethead

Hösten är den perfekta årstiden för hundar att bli våta och illaluktande. Hundarna tycker säkert om det, men för oss människor som helst vill att våra hundar och hus ska lukta rent och fräscht, är kanske Pet Head från Tigi lösningen.

Deras produkter inkluderar:

  • Dirty talk luktreducerande schampo
  • Feeling flaky för torr och känsliga hud
  • Furtatic hårbalsam för hundar med krulligt hår
  • Fur ball detangling spruta
  • High maintenance lämna-in balsam
  • Med mera!

Det kommer med en varning om att Pet Head produkter är bara för ‘cool pets’ och jag tror att min hund är cool nog. Jag har redan ‘dirty talk’ schampot för riktiga smutsiga dagar och ‘dry clean’ sprayen som funkar som en deodorant som luktar gott.

Om du vill inte har din hund lukta bättre än dig, kan du köpa Bed Head hårprodukter för människor 😉

Med en snabb sökning i Google kan man lätt hitta många platser i Sverige som säljer Pet Head och Bed Head produkter, både i online and riktiga affärer.

Tyvärr spelar det ingen roll hur bra ett hundschampo är, min hund tycker fortfarande att det suger att bada. Men jag tror att Pet Head är bra för hundar… och även bättre för människornas näsor.

Pethead

You may also read!

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

VAU DE VILLE

Fransk bistro och uteservering i hjärtat av Stockholm, där hundar är välkomna inne och ute. Vau De Ville är

Read More...

MS HUMBLE & MR FRANK

Ett utrymme passande för de kreativa samt människans bästa vän. På hörnet av Karlbergsvägen och St. Eriksgatan i Vasastan

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu