PRESSKLUBBEN

In Caféer, barer och restauranger

Upplev Europeisk matkultur och ölprövning på hundvänliga Pressklubben. Här står mat och öl i centrum.

Pressklubben presenterar en matupplevelse med förstklassiga råvaror. De har ett stort utbud av belgiskt öl, samt viner från den gamla världen. De hämtar sin inspiration från de europeiska ölländernas matkulturer. Här möts belgiskt, tyskt och brittiskt svenska mat klassiker.

Pressklubben bjuder på lunch, middag och även ölprovningar.

Ölprovning är en öläventyr utöver det vanliga. Gå med på en varierande och ovanlig resa till en värld av malt och humle. Pressklubben skulle säkert öppna era sinnen med några prover från ca. 750 sorters öl.

Pressklubbens lunchmeny är influerad av fransk cuisine och svensk husmanskost. Sallad, nybakat bröd och kaffe ingår. Allt smakfullt presenteras för såväl stora som små sällskap. Passa på att avnjuta kaffet med en belgisk chokladtryffel.

På kvällen avnjuts mat inspirerad från de ledande ölkulturerna i Europa. Njut av svenska klassiker, Moules Frites eller moderna rätter. Passa på att kombinera deras stora utbud av belgiskt öl.

Hitta Pressklubben på Vasagatan 50, Stockholm. Här är hundar alltid välkomna.

*Bilder från pressklubben.se

You may also read!

HUNDSTALLETS JULMARKNAD

Hundstallet välkomna er den 4:e december 2021 då de anordnar deras Julmarknad på Hundstallet i Åkeshov. Kom och fika, köp

Read More...

BUDDY’S DOG CHRISTMAS MARKET

Fira in julen på Buddy's Dog Christmas Market - en julmarknad precis vid Djurgårdsbron i Stockholm. Hitta årets djurklappar till

Read More...

THE PET SHOW

22 Okt 2021 - 13 Feb 2022 sker The Pet Show på Fotografiska, en stor grupputställning om människans bästa

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu