Ralph Lauren kläder för hundar

In Produkter, Uncategorized

Dress for success! I alla fall din hund…

Vintern kommer och våra hundar kan känna sig frusna. Om du vill få dem att känna sig lite varmare (och framgångsrikare), varför inte göra dem lite stiligare också, med en high-end t-shirt, tröja eller jacka från Ralph Lauren?

Inspirerad av Ralph Lauren’s klassisk polo shirt, så är den broderad med deras signatur med ponnylogotypen, men hundvarianten är utformad för fyrbenta och har ett hål för kopplet.

Om du vill ha något mer praktiskt och varmare, så kan du istället köpa en tröja, som är skapad med Polo Ralph Laurens signaturkabelstickade konstruktion som definierar denna tunna hundtröja. Som man kan förvänta sig, så är den är gjord av lyxig italiensk kashmir och har också ett diskret koppelhål på baksidan.

Med en vadderad konstruktion och varmt fleecefoder, så är Ralph Lauren’s hundjacka designad med tankeväckande detaljer som dekorativa knappar, patchfickor och ett funktionellt bälte.

Välj mellan 34 färger och storlek XS till XL. Prisklass från €56-€165.

Vi tycker om det som är utöver den vanliga på Hundvänliga Stockholm. Hur bortskämd är din hund egentligen?

You may also read!

RESTAURANG KATTHOLMEN

Låt inte namnet lura dig. Kattholmen är en oas för hundar, likaså husse och matte! Kattholmen är en historisk

Read More...

K9 Biathlon

Muddy Paws® anordnar ett K9 Biathlon. Det är ett terräng och hinderlopp som du springer tillsammans med din hund.

Read More...

HUNDBAD I STOCKHOLM

Letar du efter den bästa platsen i Stockholm att simma med din hund? På var interaktiva hundbadskarta kan man hitta hundbadplatser runt

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu