RALPH LAUREN KLÄDER FÖR HUNDAR

In Produkter, Uncategorized

Dress for success! I alla fall din hund…

Vintern kommer och våra hundar kan känna sig frusna. Om du vill få dem att känna sig lite varmare (och framgångsrikare), varför inte göra dem lite stiligare också, med en high-end t-shirt, tröja eller jacka från Ralph Lauren?

Inspirerad av Ralph Lauren’s klassisk polo shirt, så är den broderad med deras signatur med ponnylogotypen, men hundvarianten är utformad för fyrbenta och har ett hål för kopplet.

Om du vill ha något mer praktiskt och varmare, så kan du istället köpa en tröja, som är skapad med Polo Ralph Laurens signaturkabelstickade konstruktion som definierar denna tunna hundtröja. Som man kan förvänta sig, så är den är gjord av lyxig italiensk kashmir och har också ett diskret koppelhål på baksidan.

Med en vadderad konstruktion och varmt fleecefoder, så är Ralph Lauren’s hundjacka designad med tankeväckande detaljer som dekorativa knappar, patchfickor och ett funktionellt bälte.

Välj mellan 34 färger och storlek XS till XL. Prisklass från €56-€165.

Vi tycker om det som är utöver den vanliga på Hundvänliga Stockholm. Hur bortskämd är din hund egentligen?

You may also read!

MATILDE

Psst, hundar i Sundbyberg - säga till dina människor att det finns en superbra hundvänlig italiensk restaurang i 'the

Read More...

ARTILLERIET

Kunde denna restaurang vara Stockholms hundvänligaste? Det påstår Restaurang Artilleriet! Som hundägare kan du vara lugn, din fyrbenta bästa vän

Read More...

RESTAURANG BLECK

Ta en hundvänlig brunch i solskenet! På Restaurang Bleck kan man njuta en solig brunch med två- och fyrbenta vänner. Menyn

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu