RESTAURANG BLECK

In Caféer, barer och restauranger

Ta en hundvänlig brunch i solskenet!

Restaurang Bleck kan man njuta en solig brunch med två- och fyrbenta vänner.

Menyn på Bleck består av smårätter till överkomliga priser, så att man ska kunna ta in allt man är sugen på och dela med båda och vänner eller med hunden. I en stor del av rätterna spelar grönsakerna huvudrollen.

Vinlistan är medvetet koncis och rymmer både traditionellt producerade klassiska viner med ekologiskt tänk och lite mer funky naturviner. Allt vin finns på glas, och precis som med maten ligger fokus på smaken snarare än på årgångar, producenter eller subregioner.

Restaurang Bleck är öppet till brunch och middag. På dagen kan man beställa till exempel fluffiga pankakor med rökt karamelliserat sidfläsk, lönnsirap och brynt smör, eller vad sägs om äggröra med toast, skoschampinjon, krasse och parmesan? Kanske åtföljade med en bloody mary eller mimosa? På kvällen har menyn långbakad rotselleri, krispiga ankbröst, konfiterad och krispig mandelpotatis, och bakad torsk m.m. Det är nog för att göra båda människor och hundar att dregla.

Du kan nosa fram Restaurang Bleck i Lilla Blecktornsparken (Katarina Bangata 68 på Södermalm). Hundar är alltid välkomna att hänga med.

*Alla bilder från Restaurang Bleck.

You may also read!

TAVERNA BRILLO

Taverna Brillo i Östermalm är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Den stora matsalen omges av barer som erbjuder

Read More...

HAPPY DOG

Boka redan nu! Hotellrummen för Happy Dog 2022 är nu tillgängliga. Ta med dig hunden eller katten till Clarion Hotel

Read More...

FLYGA PRIVAT JET MED HUNDEN

Nu kan du boka din semester resa och ta med dig hunden i eget privatflyg. Så här semestrar

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu