ROYAL COPENHAGEN

In Caféer, barer och restauranger, Shopping

Royal Copenhagen Stockholm i Mood erbjuder försäljning av det danska kungliga porslinet Royal Copenhagen, Georg Jensen och Spiegelau – de har även servering av äkta smørrebrød, vinbar och utsökt champagne. Det spelar ingen roll om man bara ska köpa fint porslin, eller sitta och njuta av lyxig mat och dryck, här är både två- och fyrbenta gäster alltid välkomna in!

I Royal Copenhagen kan människa och hund uppleva något utöver det vanliga i en concept store där butik, restaurang med bordsservering samt vinbar möts i en spännande miljö. Mat som är tillagad från grunden av duktiga kockar, serveras på det vackra porslinet vilket ger en extra dimension till ditt restaurangbesök, men vi tycker den bästa av allt är att din bästa vän serveras med samma artighet som människor. Hundar äter också gott på fint porslin när man beställer från deras hundmeny, som består Swedish Ox och Swedish Cod från Wonderboo.

På caféet serverar de smørrebrød alla dagar i veckan samt dagens lunch varje vardag. Alla dagar efter klockan 15:00 serverar Royal Copenhagen Afternoon Tea med utsökta tillbehör, inklusive två sorters fingersandwiches, scones med hemlagad marmelad, lemon curd och ost och till sist sju sorters sötsaker. Det kommer med te från deras stora temeny eller om du vill festa till det lite extra kan du beställa ett glas champagne till ditt Afternoon Tea .

Alla bilder från Royal Copenhagen Stockholm.

You may also read!

ZUM FRANZISKANER

Kan man lära en gammal hund nya tricks? Zum Franziskaner är en av världens äldsta restauranger och Bierhalle. Med anor

Read More...
Eukanuba Hundpromenad

HUNDPROMENAD MOT CANCER

Tillsammans mot cancer Visste du att 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet kan minska risken att drabbas

Read More...

WHIPPET LAB

Whippet real good... Whippet Lab and social justice club är en urban-stilad bar, restaurang och cocktailsalong som har en meny utformad

Read More...

3 commentsOn ROYAL COPENHAGEN

 • Birgitta Malmstedt

  Sprang runt i dag (7 augusti) i Mood-gallerian och kunde inte hitta butiken, så förmodligen har de upphört fast det inte framgår av Moods hemsida. Inte speciellt hundvänligt heller med tanke på alla rulltrappor.

 • jag hoppas min hhund gillar att vara där. Förra gången jag var på ett hundcafé blev jag utskälld av min egen hund efter bara en halvtimme.

  /Maria

 • Annacarin Persson

  Royal Copenhagen är tyvärr på väg ut från Mood-gallerian. Jag tror de ska öppna i någon annan lokal.

  Kan lägga till ytterligare ett kafé: Tårtan på Hornsgatan. Hundar välkomna.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu