RUFF BOWL

In Produkter
Foto från ruffbowl.com

Lämna ryggsäcken hemma på din hundpromenad eller besök till hundparken! Ruff Bowl är en helt ny produkt som är utformad för att göra ditt hundliv lite lättare. Det är ett lämpligt tillägg till ditt flexikoppel och fungerar som en hundskål som rymmer ca 13 cl vatten, och kan även fästa en full bajspåse så att man slipper hålla i den.

Den här produkten är inte tillverkat av ett stort företag som vill bara tjäna pengar – Ruff Bowl är skapat av hundägare, för hundägare. Nicole and Sammy Lopez som driver Ruff Bowl säger att de kom på idén när de inte kunde hitta produkter i affärerna som var lätta, lätta att bära och smidiga bekväma att ha med när de promenerade med sina egna hundar.

Ruff bowl är tillverkad i Kalifornien och finns inte tillgänglig i affärerna i Sverige ännu, men just nu du kan köpa Ruff Bowl via nätet och bara betala $5 (cirka 33 sek) i frakt. Produkten själv kostar $8 (ungefär 53 sek) så det är ett riktigt fynd!

Gör din hundpromenad lättare med en Ruff Bowl i rött, grönt, eller blått.

You may also read!

AGRIAS HUNDPROMENAD FÖR HEMLÖSA HUNDAR

Promenera för hemlösa hundar! Den 25:e maj bjuder Agria in till en gemensam promenad till förmån för hundar som har

Read More...

MADE x DOGGY BRUNCH

Var först med att upptäcka MADE.COMs nya husdjursmöbler! MADE.COM skapar högkvalitets designer möbler till ett rimligt pris. Allt från inredningsdetaljer

Read More...

RUN WITH YOUR DOG

RUN with your DOG bjuder dig och din fyrbenta springare till löpfest 2019! RUN with your DOG vill ge

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu