RUN WITH YOUR DOG

In Evenemang

RUN with your DOG bjuder dig och din fyrbenta springare till löpfest 2019!

RUN with your DOG vill ge motivation och uppmana fler att löpträna tillsammans med sin hund.Hitta formen och anmäl er till hundlöploppet, lördagen den 25 maj 2019 i Stora Skuggan, Norra Djurgården.

Ta nu chansen att springa, möta likasinnade och få motivation till träning.

Klassiker

Run with your DOG i Stockholm erbjuder tävlingsklassen 3 km och 6 km. Dam- och herrklass samt motionsklass för par & hybrid – ni springer då två personer med en eller varsin hund, varför inte springa i grupp – var och en anmäler och betalar för sig. Givetvis har de även barnklass för dig under 18 år (men för dem under 15 år behöver du en vuxet sällskap).

Banan och start

Banan söker sig upp i skogen med vacker natur och perfekt löpmiljö för både hund och förare. Ni väljer själva vilket tempo ni vill hålla – från gående till full fart fräs. Vid anmälan meddelar ni vilket tempo som passar er bäst därefter görs turordning för start – högt -> lågt. Oavsett tempo runt spåret är alla varmt välkomna!

Detta är en hundfest för alla som vill motionera med sin hund. Start kommer att ske enskilt för att skapa utrymme och säkerhet för varje ekipage på banan. Ni kan dock ange i anmälan om ni är ett par eller trio som önskar starta samtidigt för att springa ihop – och får därmed samma sluttid.

Anmälan

I anmälningsavgiften ingår medalj och priser till alla som går i mål. Vattenstation kommer att finnas i start/målområdet, där både du och din hund kommer att kunna släcka er törst. Bajspåsarna kommer från Dogman som delas ut vid anmälan vara ekologiska och nedbrytningsbara. Dessutom ber RUN with your DOG er tävlande att ta med egen kåsa/mugg att fylla med vatten efter loppet – allt för att minska användandet av plast!

Pris: 320 kr per person – anmälan innan 13 maj, därefter 360 kr fram till 17 maj. Efteranmälan i mån av plats för 450 kr i mån av plats – max antal starter.

Anmäla dig och din hun här.

You may also read!

PUP-UP JULSHOP FÖR HUNDAR

Hundarnas egen julbutik på Östermalmstorg! Årets julklapp för hundar finns i pup-up shoppen som Hugo & Celine öppnar på Östermalmstorg

Read More...

STOCKHOLM HUNDMÄSSA 2019

Stockholm Hundmässa är en stor och spännande hundutställning som arrangeras av Svenska Kennelklubben. Under två intensiva dagar träffas tävlande

Read More...

KARAOKE APP FÖR HUNDAR

Hunden är som bekant människans bästa vän, och blir en allt större del av vår vardag. Det lär viftas

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu