RUN WITH YOUR DOG

In Evenemang

RUN with your DOG bjuder dig och din fyrbenta springare till löpfest 2020!

RUN with your DOG vill ge motivation och uppmana fler att löpträna tillsammans med sin hund.

Loppet sker på lördagen den 24 maj 2020 i Stora Skuggan, Norra Djurgården.

Ta chansen att springa, möta likasinnade och få motivation till träning.

Klassiker

Run with your DOG i Stockholm erbjuder tävlingsklassen 3 km och 6 km. Dam- och herrklass samt motionsklass för par & hybrid – ni springer då två personer med en eller varsin hund, varför inte springa i grupp – var och en anmäler och betalar för sig. Givetvis har de även barnklass för dig under 18 år (men för dem under 15 år behöver du en vuxet sällskap).

Banan och start

Banan söker sig upp i skogen med vacker natur och perfekt löpmiljö för både hund och förare. Vattenstation kommer att finnas i start/målområdet, där både du och din hund kommer att kunna släcka er törst. Ni väljer själva vilket tempo ni vill hålla – från gående till full fart fräs. Vid anmälan meddelar ni vilket tempo som passar er bäst därefter görs turordning för start – högt -> lågt. Oavsett tempo runt spåret är alla varmt välkomna!

Detta är en hundfest för alla som vill motionera med sin hund. Start kommer att ske enskilt för att skapa utrymme och säkerhet för varje ekipage på banan. Ni kan dock ange i anmälan om ni är ett par eller trio som önskar starta samtidigt för att springa ihop – och får därmed samma sluttid.

Anmälan

I anmälningsavgiften ingår medalj och priser till alla som går i mål. Bajspåsarna kommer från Dogman som delas ut vid anmälan vara ekologiska och nedbrytningsbara. Dessutom ber RUN with your DOG er tävlande att ta med egen kåsa/mugg att fylla med vatten efter loppet – allt för att minska användandet av plast!

Pris: 350 kr per person – anmälan innan 6 maj, därefter 450 kr i mån av plats.

Anmäla dig och din hund här.

You may also read!

VAU DE VILLE

Fransk bistro och uteservering i hjärtat av Stockholm, där hundar är välkomna inne och ute. Vau De Ville är

Read More...

MS HUMBLE & MR FRANK

Ett utrymme passande för de kreativa samt människans bästa vän. På hörnet av Karlbergsvägen och St. Eriksgatan i Vasastan

Read More...

ÅHLÉNS

Shoppa loss med hunden! Visste ni att några av Åhléns butiker tillåter hundar att shoppa runt med husse & matte? På Stockholm

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu