SÄTRA HUNDSTRAND

In Hundbad
Sätra hundstrand skylt

Ta din lilla fyrbenta beach-babe till Sätrabadet och ha det roligt i sommarsolen!

Sätrabadet ligger omkring 20 minuters bilresa från centrala Stockholm och erbjuder mycket en solig dag. Hundar kan känna den mjuka sanden under tassarna när de leker på en speciell hundstrand där våra lurviga vänner får springa och simma fritt. I närheten finns det en strand för människor, men inget hindrar att man simmar med hundarna i det rena vattnet vid hundstranden.

Efter ett dop kan man njuta av glass, hamburgare eller korv från kiosken eller ta med en picknick eftersom det finns grillplatser och stora gräsytor där man kan vila. Om man hellre vill ha en mer aktiv dag finns det lekplatser för tvåbenta barn och ett utomhusgym för stora människor. Förbi badet leder en lång promenadväg som går från Vårberg i syd ända till Liljeholmen i norr.

För att hitta Sätra hundstrand åka man helt enkelt till slutet av Alsätravägen, Skärholmen. Där finns gott om parkeringar och stigen till hundbadet är väl skyltat. Man går bara förbi kiosken och minigolfen och hundstranden ligger mellan två grillplatser.

Din hund kommer att tacka dig efter ett besök till Sätra hundstrand!

Hitta Sätra hundstrand och andra hundbad på våra interaktiva hundbadskarta eller läs mer om hundbad på vår blogg.

You may also read!

LING LONG RESTAURANG

Ling Long är en asiatisk fusionsrestaurang som ligger i Östermalm, bara ett stenkast från Stureplan inne i Story Hotel. Här finns

Read More...

MUDDY PAWS K9 BIATHLON

Springa, hoppa, kliva och kom i form. Gör biathlon med din hund! Muddy Paws kommer att arrangera ett K9 Biathlon

Read More...

RADISSON BLU | WATERFRONT HOTELL

Bo med hund i centrala stockholm. Med sitt läge i hjärtat av huvudstaden är Radisson Blu Waterfront Hotel ett idealiskt

Read More...

7 commentsOn SÄTRA HUNDSTRAND

  • Hej, är detta bad fortfarande hund vänligt?
    Ser för bra ut för att vara sant!

    Med vänlig hälsning, Charlott

    • Hej! Var där idag och det är fantastiskt bra. Längst bort på stranden är det hundstrand. Fint vatten, halvdan botten på vissa ställen.

  • Mycket bra hundbad och bad i allmänhet, njut!

  • Super, efter 8 år har jag äntligen hittat ett hundbad som står upp för namnet. Lugnt avsides från andra stojande familjer, helt enkelt perfekt!

  • Helt fantastisk badplats för hundar. Hela området med badplats för både människor och hundar samt det fantastiska skogsområdet ovanför gav ett otroligt positivt intryck. Glada hundar efter ett härligt bad!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Why ask?

Mobile Sliding Menu